Kıbrıs Barış(!) Harekatı

Yusuf Söylemez

Hectopat
Daha fazla  
Kıbrıs Rumlarının adayı Yunanistan'a bağlamak üzere bir darbe yapması üzerine Türkiye garantörlük anlaşmasından doğan haklarını kullanarak adaya başarılı bir operasyon düzenledi. Rumlar adadaki Türkleri katlediyorlardı. İllegal bir darbeyle adayı Yunanistan'a bağlamayı amaçlıyorlardı. Türkiye'nin müdahalesi kaçınılmazdı ve son derece haklı bir harekattı. Fakat ne yazık ki uluslararası toplumda Türklerin Kıbrıs'ı işgali diye geçiyor bu olay. Sanki Türkiye hiçbir hakkı olmadan girmiş ve işgal etmiş gibi. Bu ve daha niceleri yabancı medyanın ne kadar Türk karşıtı olduklarının göstergesi.

Atilla operasyonuyla ilgili hazırladığım video.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harekat son derece yerinde ve doğru bir harekattı ancak ben artık Kıbrıs'ın birleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Türk ve Rum ortaklığında federal bir devlet kurulabilir.

Harekat son derece yerinde ve doğru bir harekattı ancak ben artık Kıbrıs'ın birleşmesi gerektiğini düşünüyorum. Türk ve Rum ortaklığında federal bir devlet kurulabilir.
Kıbrıs harekatını bilmiyorsun herhalde. Türkler ve rumlar birleşik bir devlettiler. Rumlar darbe yapıp ülkeyi yunanistana bağlamaya ve Türkleri katletmeye başladılar. Asla rumlar ve Türkler bir arada olamaz sırtımızdan vururlar gene.

Kıbrıs harekatını bilmiyorsun herhalde. Türkler ve rumlar birleşik bir devlettiler. Rumlar darbe yapıp ülkeyi yunanistana bağlamaya ve Türkleri katletmeye başladılar. Asla rumlar ve Türkler bir arada olamaz sırtımızdan vururlar gene.
AB. Türkiye ve İngiltere Kıbrıs'ın federal yapısını korursa hiçbir şey yapamazlar.

AB. Türkiye ve İngiltere Kıbrıs'ın federal yapısını korursa hiçbir şey yapamazlar.
O iş öyle olmuyor işte be abi,sözde İngiltere birinci Dünya savaşından sonra Kıbrıs adasının tamamını bize bırakması gerekiyordu. AB'ye gelince ben AB'nin tarafsız tutum sergileyeceğini sanmıyorum.

Ekonomik olarak şuan tek çaremiz olan Akdeniz'deki gaz ve petrole erişmemize bahane sağlamış bir harekattır.

Bu harekatı işgal olarak kabul etmek cahilliğin göstergesidir. Kıbrıs Türkleri'nin ''Kanlı Noel'' gibi olaylarda öldürülmesine, zulüm görmesine sessiz kalınmamalıydı. Bu harekatın sebebi Yunanistan'ın ''Enosis'' ütopyası yüzünden olduğu belli. Ambargoya rağmen kararlılığı sürdürmek baya cesaret işiydi. TSK'da bu sayede ilk kez yurt sınırları dışına operasyon icra etti ve başarılıydı. Günümüzde Kıbrıs konusunda kararlılığımızı korumalıyız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı