Kılıçdaroğlu aday olmasın diyenlere karşı

Akşener'in maalesef diğer saydığınız isimlerden çok farkı yok. Eski videoları izlerseniz görüşlerinizle ne kadar zıt olduğunu görürsünüz.

Bunu o kadar önemli bulmuyorum, Erdoğan da belediye başkanıyken neler diyordu. Ben mülteciler konusunda oynak olmayan bir lider görmek istiyorum.

Belki Ali Babacan'ı düşünebilirsiniz. Yani tam beklentiniz ne onu bilsem belki ona göre önerebilirim. Gerçi çok opsiyon yok ayrı mesele. :D

Eski AKP'liden ne köy ne de kasaba olur. Lahanayı yerken kıtır kıtır, sapına gelince "mee". Erdoğan'ın tekmeyi attığı muhalif oldu başımıza.

Ve öneriniz Akşener mi? Peki hocam, iyi forumlar dilerim.

Benim adayım değil, olursa oy vereceğim kişilerden birisi. Mansur Yavaş da bunlardan birisi.

Başkomutanlık yetkisi diktatörlüğün sözlük tanımı değil mi zaten?
Diktatörlüğün iyi veya kötü olması aslında kimin başta olduğuna göre değişir, zeki ve kendi yerine vatanını düşünen bir liderin elinde ülke herkesin rahat ettiği, diğer ülkelerin özendiği bir yere dönüşebilirken, yönetimi bilmeyen veya bencil bir "lider"in elinde yolsuzlukların her yerden fışkırdığı, kimsenin yaşamak istemediği bir ülkeye dönüşür. Atatürk'ün yapmak istediği elinde tuttuğu geniş çaplı yetkileri (kimine göre diktatörlüğünü) kullanarak bir daha hiçbir zaman diktatörlükle uğraşmayacak, çağdaş, Laik ve Demokratik bir ülke kurmaktı, tabi bununla beraber insanının zeki ve bireyselleşmenin yüksek olduğu bir toplum.

Belki Ali Babacan'ı düşünebilirsiniz. Yani tam beklentiniz ne onu bilsem belki ona göre önerebilirim. Gerçi çok opsiyon yok ayrı mesele. :D
Şu anki yıkımda çoğu şeyin altında imza atmış, yıllarca tek kelime açıklama yapmadan susmuş ve şu an hiçbir sorumluluk kabul etmeyen kişiden bahsediyorsunuz sanırım?

Eski MHP'liler için öyle demiyorsunuz anladığım kadarıyla.

Eski AKP'lilerden Abdüllatif Şener için de demem. Bir partiyi "artık aynı değerleri paylaşmıyoruz" diye iyi zamanında terketmekle hallaç pamuğu gibi köşeye atıldıktan sonra terk etmek farklı şeyler.

E bu adam niye tüm katıldığı seçimleri kaybetmiş? İnsan sormaz mı bunu?

Emin ol ki bu adamın partisi CHP dışı dipten kurulan bir parti olsa barajı geçeceği muamma. CHP sayesinde hep ikinci olmuş bir kariyeri var. 2 kişi katılıyor 2. oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı