Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olursa her şeyin düzeliceğine inanıyor musunuz?

Bu konuda biraz gerçekçi olmak lazım, Sinan Oğan her ne kadar 180 derece çizgisini değiştirmiş olsa da seçimden önce belirttiği iki nokta vardı. İlk olarak mevcut ucube sistemin yarattığı yönetimsel enkaz ancak aynı sistem ile 3 ila 5 yıl içinde eski haline çevrilebilir, zira parlementer sisteme döndüğünüz an meclis önünüzü tıkar ki davutoğlu ve babacan gibi isimlere bakarsak millet ittifakı meclisi yarı yarıya bile almış olsa işleyişti mutlak çoğunluğu sağlayamayacaktı. İkinci olarak ise bu ekonomi acı reçete ödemedikçe rayına yeniden oturtulamaz.
Mevcut iktidar yap işlet devret, faiz sebep enflasyon sonuç, arka kapıdan dolar satmak, vergi affı ve maaş zammı gibi seçim yatırımları yaptı ki orta uzun vadede Türkiye'ye getireceği yükü ve ek olarak Arap ülkelerinin mevcut iktidar ile olan ilişkileri ile piyasaya verdiği dövizi geri çekince ne olacağını bence kimse kestiremiyor.
Millet ittifakınında vaadlerine biraz göz gezdirirsek maaş zamları gibi kısa vadede refah düzeyini yükselten ancak uzun vadede daha da beter hale getiren iktidarın tutumlarından pek bir farkıda yok.
İşin aslı bugün kim seçilirse seçilsin bir sonraki döneme kadar eğitimden ekonomiye ciddi anlamda radikal ve sert politikalar izleyemediği sürece bu ülkede hiçbir şey değişmez. Görüyorsun oy pusulalarına saçma sapan yazı yazan hatta seçimden çekilen adaya oy atacak kadar aklı olmayan insanlar yaşıyor memlekette.
 
Bakın hala saldırıyorsunuz. Size tek yaptığım şey insan gibi bir soru sormak. Ama sizlere insan gibi davranınca böyle sonuçlanıyor.
Ben sana soru sorduğumda başkaları umurumda değil ailemin geleceği için AKP basıcağım diyen şahıs millete insanlık dersi veriyor :D
 
Ben sana soru sorduğumda başkaları umurumda değil ailemin geleceği için AKP basacağım diyen şahıs millete insanlık dersi veriyor :D
Oktroll toplantısı 😀
Bu arada biz seninle oy çalındı diye konuşmuştuk hatırlarsan, sizin milletvekilleriniz 1 tane bile oyun çalınmadığını iddia ediyor. Demek ki 1. turda hakkıyla Erdoğan önde bitirmiş.
 
Oktroll toplantısı 😀
Bu arada biz seninle oy çalındı diye konuşmuştuk hatırlarsan, sizin milletvekilleriniz 1 tane bile oyun çalınmadığını iddia ediyor. Demek ki 1. turda hakkıyla Erdoğan önde bitirmiş.
Maalesef o konu da haklısın CHP öyle ironik şeyler yapıyor.
 
Bu seçim de CHP açıklama yapmazsa basacağım ampüle şeriat gelsin dolar 30 olsun kürtçe resmi dil olsun amin inşallah.

Biz burada boşuna tartışıyoruz aslında ben bile bunu söylüyorken CHP milletvekilleri çıkıp kendini savunmuyor.
Türk siyasetçileri işte adamların kendi savunduğundan çok biz savunuyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı