Kılıçdaroğlu kazanabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Politika ve siyaset zehirlidir. Bulaştın mı, kurtulamazsın. Koskoca Türkiye yeni bir oluşum yaratamıyor. Koca ülke kalmış 40 yaş üstü insanların eline. Bunların ne gençliğe ne de geleceğe hiçbir faydası dokunacağını zannetmiyorum. Bozuk bir toplumdan bunlar çıkar, başka açıklaması yok.

Chp içerisinde aday konusu tartışıldı, yine partide aday sorunu oldu. Mansur Yavaş parti dışı olduğu için pek tartışılmadı. İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu soluğu vardı. İmamoğlu gözünü daha yükseklere götürdü. Chp açıklayınca adayını tepki yaratacak bir kaç şey yaptı. Meral Akşener ve diğer ekip aday konusunda tartışmıyorlar. Parlamenter sistemi gelirse başbakanlık sözü aldı. Diğerleri bakan olur yine muhtemelen.

Gelelim Kılıçdaroğlu'na; geçenlerde istanbul il başkanları yani canan kaftancıoğlunun içeri alınmasına tepki koydular. Gösteri yaptılar. Ama bu kişi terörü öven açıklamaları vardı, bunun için gösteri yapmak yerine sadece aynı suçu işlemişleri tweetlerini paylaşarak terör destekçilerine karşı gelecek beraber gelelim diyebilirdi. Yine bir pot kırıldı ve terör destekçisi canan hanıma destek verildi. Halk içinde 'terörü destekliyor' gibi malzeme verildi. Bu olayı kullanamayan chp senelerdir, politik oyunlarda kaybetmekten başka birşey yapmıyor. Bu ülkede şuan Kılıçdaroğlu ağzı balda damlasa etnik kimliğinden ötürü ona o koltuğu vermezler. Onun için bir uslüp ve tavır sergilemez ise bu seçimde başabaş gidebilir. Erdoğan hükümeti her ne kadar bitmiş olsa dahi, tercübesizlik yapmış bir parti liderine oy verecekler boş oy atmaya gidebilir.

Ben bile şu şartlarda sığınmacı sorununu iyi şekilde ele alan zafer partisine sıcak bakıyorum.
 
Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz. Anketler ortada. RTE ile başbaşa gidiyor. Mansur Yavaş ya da Ekrem İmamoğlu olmalı.
 
Kim kazansa durum vahim gibi gözüküyor, hayırlısı.
 
Yüksek ihtimal millet ittifakı ortak adayı Kemal Kılıçdaroğlu gibi gözüküyor, ilk turdan kazanamayacağı kesin ancak sizce ilk turda % kaç oy alır? Bence ilk tur:

Erdoğan %35
Kılıçdaroğlu %29,%30
Demirtaş %11
Babacan %4
Özdağ %2
Davutoğlu %1.5

Gibi geliyor bana yine ikinci turda her türlü Kılıçdaroğlu kazanır diyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz?

Gençlerin demokrat dedesi Kemal Kılıçdaroğlu geliyor, geri dönüş yok kazanacak. #GeliyorGelmekteOlan
Kemal Kılıçdaroğlu kazanamaz. Anketler ortada. RTE ile başbaşa gidiyor. Mansur Yavaş'ya da Ekrem İmamoğlu olmalı.

Bence rahatlıkla kazanabilir. Ekrem İmamoğlu'nun İBB'de kalması daha iyi.
 
Erdoğan nasıl hâla %35 oy alabiliyor aklım almıyor ya, şaka mı bu? (Yanlış okumuşum :D)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı