Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Kaynak Erdoğan'ın kılıçdar SSK'yi batırdı konuşması.
Git araştır kk şikayet ediyor SSK yolsuzluklarını ama sonuç alamayınca gazetelere çıkıyor. Sonra suç üstüne yıkılıyor.

Kaynak Erdoğan'ın kılıçdar SSK'yi batırdı konuşması.
Git araştır kk şikayet ediyor SSK yolsuzluklarını ama sonuç alamayınca gazetelere çıkıyor. Sonra suç üstüne yıkılıyor.
Hiç bakmadım bende biliyorum SSK'yı batırmadığını söylemden ibaret ama 6 aylık torununa SSK yaptığını araştırsan bulacaksın.

Ülkenin yarısını AKP'ye oy verdiği için cahil ilan etmek diğer yarısını CHP'ye oy verdiği için HDP ittifakından dolayı vatan haini ilan etmekle aynı şey. Çıkın şu aşağılık kompleks kafasından. Daha çok seçim kaybederiz böyle.

Kemal'e oy vermeye ikna edemezsin, kimseye oy vermemeye ikna etmeyi denersen belki başarılı olabilirsin.

Daha iyi bir açıklama gelmedi aklıma. Seçimi takip ettiğimde gördüğüm tablo buydu. Ben insanlara sırf AKPye oy verdiği için gerikafalı demiyorum cidden durum bu şekilde. ''Çalıyor çırpıyor ama yapıyor'' kafasındalar ve bunu inkar etmiyorlar. Göz önünde olan gerçekleri vesaire gözardı ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…