Kılıçdaroğlu'na neden oy verilmeli?

Arkadaşlar merhaba. Büyük bir ihtimalle 2.tura kaldı. Annemin ve babamın aklında ise kılıçdaroğlu'na karşı bir takım ön yargılar var. İkisinin de zaten siyaset ile alakası yok. Annemlere 2.tur da kılıçdaroğlu'na verin dediğimde eski konuları falan açıp ülkedeki kapalı insanların kafaları açtıracak, Suriye'den askerlerimizi çekecek. Selahattin demirtaş'ı hapishaneden çıkartıracak, adamın İslam'la hiçbir alakası yok gibi şeyler söylüyorlar. Annemlerin bu dedikleri şeyleri nasıl haksız çıkartabilirim? Nasıl kılıçdaroğlu'nu doğru, dürüst bir şekilde aileme açıklayabilirim?

Ben 2 taraftan da rahatsızım açık söylüyorum. Ama kk gibi bir adama baktığım zaman bunun daha çok HDP için yapılmış bir oyun gibi görüyorum. Üsteki bazı kendini bilgili sanan insanlar acaba Avrupa mahkemeleri selo dediğiniz adamı ve daha nicelerini içerde tutacak mı? Zaten şu an fetoyu elinde bulunduran ABD değil mi? 2 gün sonra onların bile çıkmıyacağı ne malum. Suriye'den çekileceğiz diyor çekilirsek ve doğudaki bakanlıklar vb HDP eline geçerse sence ne olacak. Onca şehidimizin kanını ben yerde bırakamam maalesef kimsek kusura bakmasın. Öyle bir şey yok diyen gidip düzgün kaynaklardan araştırmasını rica ediyorum. Ben AKP tarafını savunmuyorum ama bunlarda ortada ve gerçekler. Daha şimdiden verdiği yurt dışı vaatleri bile Almanya ve diğer ülkeler tarafından yalanlandı. Yani ne dediğini bilmediğini burada hala net bir şekilde gösteriyor. Sinan oğanda gereği şekilde koltuk sevdası var hepsinde olduğu gibi ve 2. tura kalırsa büyük ihtimal AKP yanında olacaktır. Üzülüyorum ülkemizi feraha çıkaracak doğru bir insan göremiyorum hala. Bu arada buna da değinmek istiyorum yok ülkemizi Arap yapacak yok Arapça alfabe diyenler boş yapmayın kendinizi kandırmayın 20 senedir yapmıyan adam sizce böyle bir şey yapabilir mi bu zamana kadar kimin giyinişine karışıldı biraz açık konuşalım. Çoğunun medya özentisi siyaset bilmiyen cahil insanlar olduğunu biliyorum. 2 taraftada yanlış insanlar ve yanlış düşünceler var. Umarım kim başa gelirse vatanımızı ve namusumuzu korur iyi günler diliyorum...

Tek başına liderlik vasfı olmayabilir ama altılı masa ile olay farklı. Ayrıca en azından bir nebze de olsa padişahlık sisteminden çıkarız.

6'li masa hiçbir işe yaramadı daha kaliteli kaybettiler sadece ülkede su an milliyetçilik yükselişte kılıçdaroğlu bunu görmeyip HDP ile ittifak yapınca oy kaybetti keşke atayla yapsaydı ince ogan özdağ ile birlesse alirdi.

Sence 10 tur kaybeden mi yoksa 25 yıldır olan birisi mi?
Daha Kılıçdaroğlu Müslüman bile değil.
Erdoğan müslüman mı? Ayrıca karşında Erdoğan var. Dün akşam balkon konuşmasında da gördük ki adama tapan bir kitle var.

Bu hayalperest dünya işte, ben günlerdir malum partinin kazanacağını biliyordum. Bir yandan da dağ eşekleri kazanamadı ona sevindim, bir yandan da üzüldüm, arada kaldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Altılı masa birbirini yemek ile uğraşır iyi partiden de bir halt olmazdı dünde gördük zaten
Deva, Gelecek ve Saadetten bir yol olmadı. Yoksa İyi ve CHP zaten alması gerekeni aldı. Kemalin %50 şu 3 tane teneke partiden geliyor diye hesap ettiler ama onlardan %1 oy bile gelmiyormuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı