Kılıçdaroğlu'ndan mesaj: "Buradayız. Sonuna kadar mücadele."

Bu adamın millette bir karşılığı yok ne karşı seçmen ne kendi seçmeninde. Bunu kabullendikten sonra yeni bir lider çıkartmalı CHP kendine, yoksa umutlar bittiğinde "İzmir gelsin" deyip kendinizi avutmaya devam edersiniz.
 
Kardeşim millet artık dejavu oldu... Yani bu kaç etti? İkinci turda KK seçimi alamazsa hayırlı bir iş yapsın ve istifa etsin. E artık bunu istemek CHP seçmeninin hakkı değil mi? Geç bile kalınmadı mı? Ben mi yanlış düşünüyorum? Özel sektörde bile defalarca kez aynı hatayı yapsanız sizi sepetlerler değil mi? Hadi kardeşim güle güle der geçer işveren / müdür? Kaldı ki biz özel sektördeki basit bir çalışan/amir ilişkisinden bahsetmiyoruz ülkemizden bahsediyoruz. E o halde?

Hadi oradan!
 
Buradakilere göre tabii ki de gerekmez. 30 40 seçim falan daha kaybetmesi gerek. Baksana hamleleri iyi. Bizden biri okumuş falan diyen var. İnanılır gibi değil.
Herekste bir gerginlik var. Sessiz tarafta kalmayı tercih ediyorum. Olası bir kayıp durumunda farklı konuşacağım elbette.
 
Hadi oradan demekle bu işler yürümüyor kardeşim. CHP, Kılıçdaroğlu'nun tekelinde de bizim mi haberimiz yok? Buna kim karar veriyor? Akıl ve mantığın defalarca yenilgi almış birisinde ısrar etmesi normal midir? Fazlasıyla haklı bir talep bu: ikinci turda kaybederse istifa etmelidir çünkü akıl ve mantık bunu gerektirir. Bunun neyine tepki gösterdin? Peki senin sebeplerin neler? Bir açıkla da hepimiz aydınlanalım. Malumunuz, sizin kitleye göre Kılıçdaroğlu'nu eleştiren herkes cahil. İlk seçim sonuçlarında RTE oylarını gördünüz bir kayıp yaşansa da halen kalabalık bir kitleye hitap ediyor yani onların gönlünü kazanabilmiş. Peki ya siz? Siz ne yaptınız? İnsanları "hadi oradan" diyerek ötekileştirdiniz. Yıllardır süren büyük yenilgiden hiç ders almamışsınız, küçümsediğiniz insanlara mecbursunuz güzel kardeşim. Tekrar ediyorum, mecbursunuz. :) Beğenmediğiniz insanlar bu ülkenin geleceğine yön veriyor, unutmayın. Çoğunluk Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda bunca seneye rağmen halen bir tereddüt yaşıyorsa o halde bıraksın. İkinci turda kazanamazsa siyaseti bıraksın cümlesinde nasıl bir art niyet aradınız çok merak ediyorum. Bu kafayla işiniz çok zor...
 
İnsanların bu KK'ya olan nefretin nedenini anlayamıyorum. Parti meselesi değil bu, direk Kılıçdaroğlu'na karşı bir kin ve nefret var. Naptı lan bu adam size!? PKK ile iş birliği yapıyor diyorsunuz fakat elinizde tek bir somut delil bile yok, fakat Tayyip'in bir çok videosu mevcut bu konuyla ilgili :D

Geçen adamın teki haberlere çıkmış, Tayyip giderse memleket biter diyor. Ulan zaten bitmiş memleket, sen daha yeni mi anladın? Soğanın kilosu olmuş 15TL, peynir olmuş 200TL. Adam işte bu kişiler yüzünden 20 Yıldır iktidarda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı