Kilo almak gerekli mi?

Lufikado

Kilopat
Daha fazla  
İyi akşamlar ve merhaba,

Spora yeni başladım. Şöyle bir problemim var, 169 cm boyunda 68.5 kiloyum ve yaş 25. skinny fat durumundayım, biraz göbek etrafı yağlanma var bir de sırtta var. Protein alımında sıkıntım yok fakat son zamanlardaki mental durumum yüzünden rahat bir şekilde yemek yiyemiyorum. Sabah yulaf, yumurta, süt ile, yemekte tavuk, kıyma ile kapatıyorum. Akşam yemeğinde ekstra pilav var tabii ki de. Ara öğün olarak protein tozu suyla birlikte, 50-60 gram ise fıstık, ceviz ya da muz vs. tüketiyorum. Clean bulk yapmam lazım kas kütlesi koyabilmek için ama iştah tarafında çok sıkıntı çekiyorum. Shake olarak kalori açığını kapatsam sizce olur mu ya da ne kadar sağlıklı olur? Her spora gittiğim gün kilo veriyorum ve bu durum hoşuma gitmiyor. Desteklerinizi rica ederim. (hedef ağırlık 75 kg)

Son düzenleyen: Moderatör:
1.69 boya ideal 70kg hocam haberiniz olsun.

Peki bu şekilde sabit kalarak kas kütlesi koyabilir miyim? Şahsen küçük bir tip olarak kalmak hoşuma gitmiyor. Ciddiye alınmıyorum gibi hissettiriyor artık. Bundan kaynaklı kütle koymak istiyorum.

Kilonuzu koruyarak sadece kas kütlesi eklemeniz gerek. Kas kütlesi ile 72-73 kilo olacaksınız zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı