Kilo almak için bir sağlık engelinin olmadığına eminsen, yatmadan önce bir bardak yağlı süte bir kaşık zeytin yağı karıştır. Bak, nasıl kilo alıyorsun.
Arkadaş ile aynı dertten uzun süredir yandığım için ben de yanıt vereyim.
Her akşam yarım kutu tam yağlı süt içiyorum, her ay koli koli süt alıyoruz resmen eve, buzdolabının alt kısmı tamamen sütlere ayrılmış durumda. Resmen çocuk gibi bir sürü çikolata yiyorum gün içerisinde, tanesinde nereden baksan 250kalori net vardır. 3-5 çikolata yiyorum günde. ETİ CANGA'nın hastasıyım zaten. Ancak metabolizmanın önüne kolay kolay geçemiyor insan. Zaten spor yapan bir insanım, durduğum yerde duramıyorum.
180 boya halen daha 58KG civarındayım. Bu iş süt içmekle veya çok yemekle olmuyor. Artık yemek yemekten sıkılmış duruma geldim, sadece bisiklet bile yediğimden fazlasını yakıyordur zaten
@BigSmoke Sana gerçekçi konuşayım çünkü halinden anlayan biriyim. Besin takviyesi almadığın sürece kilo almayı falan unut arkadaşım. Yeyip yeyip evde akşama kadar oturacaksan tamam, ancak yinede 70KG'ye ulaşman zor.
Gainer ürünler var, protein+karbonhidrat tozu diyelim. Bu ürünleri güzelce kullanırsan aylık 150TL kadar masrafı olur sana maksimum. Ve emin ol faydasını da gerçekten görürsün. Aktif olarak spor yaptığım halde 1 ayda bitecek şeyi 2,5 ayda bitirmeme karşılık nereden baksan 5-8KG NET artış olmuştu bende.
Biraz da spor ile birlikte kollarda hacimlenmeyi gözle görülür biçimde yaşamıştım.
Bıraktığım gibi çok seri bir kilo düşüşü yaşadım bunu da belirteyim, vücut kendi dengesine tekrar döndü. Sırf zayıflıktan, ağırlık kaldırdığım halde kollarım hacimlenmiyor eskisi kadar
Halinden anlayan biri olaraktan besin takviyesi hariç çıkar yol görmüyorum, göremiyorum. Yeteri kadar protein almadan spor yapsan da hacimlenme yaşayamıyorsun zaten. Besin takviyesi + düzgün bir spor salonuna yazılırsan fark yaşayacağının garantisini verebilirim.
Spor ve takviyeye bıraktığında yavaş yavaş eski tempona geri döneceksindir, bu da bir gerçek.