Kilo Almak İçin Ne Yapılmalı?

Ben kas ile kilo almayı geçtim, çikolataya ve yağlı yiyeceklere abansam bile kilo alamıyorum, vücut fit hala :) Bisiklet sayesindedir belki de.
Aslında o çikolata, cips gibi ürünler kilo almaya neden olsa da zararlı kilo aldırır. Bu da ileride hastalıklara yol açabilir. Bence de bisiklet sayesinde, ben de çok zayıfım :)

1. Gün boyu evdeyim hiç dışarı çıkıp oyun oynamıyorum.
2. Akşama kadar evde afedersiniz kıçımı yayıp PC oynuyorum :D.
3. Spor olarak sadece evde şınav,mekik tarzı hafif şeyler yapıyorum.
4. Aburcuburu çok tüketiyorum.
5. Neredeyse haftada 1 bardak su içiyorum.

1. Nasıl ölçtürebilirim?
6. Evet merak ediyorum.

Yağlı sütle zeytin yağının faydası nedir? Uygulayabilirim çünkü.
@JaroxJamaica
Ben de seninle aynı durumdayım. Şınav gibi şeyler yapmıyorum. Gün boyu bilgisayar başındayım ve haftada 1 futbol oynuyorum. Ama ben günde en az 2-3L su tüketiyorum ve neredeyse hiç abur cubur yemiyorum. 183cm boyum var ve 56KG kütlem var. Ancak çok zayıf görünüyorum. Çok değişik.

1. Gün boyu evdeyim hiç dışarı çıkıp oyun oynamıyorum.
2. Akşama kadar evde afedersiniz kıçımı yayıp PC oynuyorum :D.
3. Spor olarak sadece evde şınav,mekik tarzı hafif şeyler yapıyorum.
4. Aburcuburu çok tüketiyorum.
5. Neredeyse haftada 1 bardak su içiyorum.

1. Nasıl ölçtürebilirim?
6. Evet merak ediyorum.

Yağlı sütle zeytin yağının faydası nedir? Uygulayabilirim çünkü.
@JaroxJamaica
O halinle kilo almıyorsan doktora git derim.
Bu arada yağlı süt ve yağda çok enerji var. Sen bunu gece yiyip içeceğin için yakamıyacaksın buda yağ olucak.

@BilgisayarKurdu ve @BigSmoke Hocam, eğer sağlık sorununuz yoksa tiroksin hormonu ölçümlerinizi yaptırınız derim, eğer ki bir de bunlara gözlerin yuvarlarından fırlamış gibi durması ve huzursuzluk da eşlik ediyorsa zehirli guatrdan şüphelenmek gerek. Tavsiyem ise iyot bakımından zengin olan deniz ürünlerine, sofra tuzuna (içinde iyot var) ve kafeinli besinlere abanmayın derim, genel sorununuz metabolizmanızın ortalamadan yüksek olması.

O halinle kilo almıyorsan doktora git derim.
Bu arada yağlı süt ve yağda çok enerji var. Sen bunu gece yiyip içeceğin için yakamıyacaksın buda yağ olucak.
Peki yağlı tükettiğim için bu yağ sivilce yapmaz mı? Çünkü ne zaman cips yesem o gün bir sivilce çıkıyor.

Günde en az 5 saat bisiklet sürdüğüm için 65 kilodan 55 kiloya düştüm bacak kasım fazla ama çok cılızım sadece bacak kasım var kollarım incecik konuda yardımcı olamayacağım çünkü ben de bu konuyu araştırıyorum ama sonuç yok internette yazanları uyguladım ama fayda yok.

Günde en az 5 saat bisiklet sürdüğüm için 65 kilodan 55 kiloya düştüm bacak kasım fazla ama çok cılızım sadece bacak kasım var kollarım incecik konuda yardımcı olamayacağım çünkü ben de bu konuyu araştırıyorum ama sonuç yok internette yazanları uyguladım ama fayda yok.
Her gün 6 saat bisiklet sürdüğüne emin misin? Poponun üzerine oturabiliyor musun :) Daha doğrusu halen daha bir popon var mı :) Abartılı bir rakam verdin bana kalırsa.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı