Kilo almak için öneri

melihctnkay

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kilo konusunda sıkıntı yaşıyorum. En iyisi foruma yazayım dedim. Kilom yazın başlangıcında 55Ti ve yazın sonunda 64e çıkartabildim. Fakat okullar başladığından beri tekrar 60a düştüm ve bu durum beni üzdü. Sabah 8 ila 5 arası okulda oluyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Ne yemeliyim, ne yapabilirim? Teşekkür ederim :)

Merhaba arkadaşlar. Kilo konusunda sıkıntı yaşıyorum. En iyisi foruma yazayım dedim. Kilom yazın başlangıcında 55Ti ve yazın sonunda 64e çıkartabildim. Fakat okullar başladığından beri tekrar 60a düştüm ve bu durum beni üzdü. Sabah 8 ila 5 arası okulda oluyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir? Ne yemeliyim, ne yapabilirim? Teşekkür ederim :)
yulaf süt muz falan karıştır ye ben spora başladığımda 44 kilodan 3 ayda 58 kilo falan olmuştum günde 2 tabak yiyordum

yulaf süt muz falan karıştır ye ben spora başladığımda 44 kilodan 3 ayda 58 kilo falan olmuştum günde 2 tabak yiyordum
yani ne bulursan ye ve spor yap şınav falan çek öbür türlü sağlıksız oluır

Yulaf süt muz falan karıştır ye ben spora başladığımda 44 kilodan 3 ayda 58 kilo falan olmuştum günde 2 tabak yiyordum.

Yani ne bulursan ye ve spor yap şınav falan çek öbür türlü sağlıksız oluır.

Anladım, peki okulda yemesem onu sadece evde yatmadan önce falan tüketsem 2 tabak yeterli olur mu :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı