Kilo almak için öneriler

kharberd

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, direkt konuya gireyim 186 boy - 63 kiloyum. Günde 3 öğün yiyorum fakat bir türlü kilo alamıyorum. Reflüm ve ibs dolayısı ile de bir anda çok fazla yemek yiyemiyorum bir süredir, yeni çıktı bu reflü mereti de. KYK yurdunda kalıyorum ve üniversite öğrencisiyim. Kısacası pek fazla param da yok. Bana ne önerebilirsiniz? (fitness salonu vs) bir an evvel şu zayıflıktan kurtulmak ve fit bir vücuda sahip olmak istiyorum. Zayıf ve uzun olduğum için kambur durmam da cabası.

Az ama kalorili besinler
Süt ve yoğurt.
Fıstık ezmesi & tahin-pekmez
Makarna + peynir & ton balığı.
Kuruyemiş (ceviz, badem)

Miden hassas olabilir az ye ama sıkı yersen sıkıntı çıkmaz.
Öğün sayını 5-6 ya çıkarabilirsin
Egzersiz: Fitness salonu (evde 5*30 antrenmanlar yapabilirsin)

Az ama kalorili besinler.
Süt ve yoğurt.
Fıstık ezmesi & tahin-pekmez
Makarna + peynir & ton balığı.
Kuruyemiş (ceviz, badem)

Miden hassas olabilir az ye ama sıkı yersen sıkıntı çıkmaz.
Öğün sayını 5-6 ya çıkarabilirsin.
Egzersiz: Fitness salonu (evde 5*30 antrenmanlar yapabilirsin)

Hocam yüksek kalorili ve bir üniversite öğrencisinin alabileceği maddi seviyede neler var?

Fitness salonuna yazılmak istiyorum, salonda hoca olmasa sıkıntı olur mu?

Hocam yüksek kalorili ve bir üniversite öğrencisinin alabileceği maddi seviyede neler var?

Öncelikle belirteyim ben bir uzman değilim
Beslenmeler.
Yulaf.
Fıstık ezmesi.
Tam yağlı süt.
Ton balığı.
Makarna.
Zeytinyağı.
Kuru meyve
Yemişler

Dediğim gibi basit egzersiz hareketleri biliyorsanız yapın ama spor yapmadan önce mutlaka sağlık kontrolüne gidin bir sıkıntı çıkmasın.

Hoca olmasa sıkıntı olmaz, çekinmezsen bizzat ben bile yardımcı olurum. Bir çoğu maalesef özellikle fizyolojik durumlarla ilgili bilgi sahibi değil.

Yüksek kaloriyi de olabildiğince doymamış yağdan almanı tavsiye ederim ödem riski oluşturmaz.

Kamburluğun zayıflıkla ilgisi olmayabilir, fazlaysa doktora görün.

Hoca olmasa sıkıntı olmaz, çekinmezsen bizzat ben bile yardımcı olurum. Birçoğu maalesef özellikle fizyolojik durumlarla ilgili bilgi sahibi değil.

Yüksek kaloriyi de olabildiğince doymamış yağdan almanı tavsiye ederim ödem riski oluşturmaz.

Kamburluğun zayıflıkla ilgisi olmayabilir, fazlaysa doktora görün.

Hocam aslında hayır demem. Kamburluğum gözle görülür derecede ama aşırı fazla değil. Zayıf olmam, gün içinde uzun süre kambur oturmamın da etkisi çok zannediyorum. Acaba Fitness'a başlamadan evvel sağlık testi yapmak zorunlu mu? Bir de nereden nasıl yapabiliriz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı