Kilo almamak için yenmemesi gerekenler

Yağda pişmiş balık yiyebilirim öyleyse?
Düzeltme: pardon yanlış anlamışım

Peki bu “Form Kepekli Bisküvi” hakkında ne düşünüyorsunuz?

Altın kural: Raf ürünlerinden elinden geldiğince uzak durmaya çalış. Tabii yulaf ezmesi, etimek gibi şeyleri kastetmiyorum. Daha çok şekersiz, form bisküvi v.s. tarzında şeyler.

Altın kural: Raf ürünlerinden elinden geldiğince uzak durmaya çalış. Tabii yulaf ezmesi, etimek gibi şeyleri kastetmiyorum. Daha çok şekersiz, form bisküvi v.s. tarzında şeyler.
Yani yememem gerekiyor o bisküvileri? Oysa lifli şekersiz falan yazması cezbetmişti Peki ya çiğköfte kilo vermemi önler mi?
Ve bir de yulaf ezmesi satan bir yer bulamadım yaşadığım yerde Onun yerine yulaflı ve kuru üzümlü şunu yesem olur mu sütle?

Baban yapıyorsa ve içeriğinden eminsen haftada 1 kez tüketebilirsin ama abartma
Hocam ilk yorumunda arkadaş için istersen program konusunda yardımcı olurum tarz bir şey söylemiştin. Bende senden yardım istiyorum. Spordaki güya hocam benim sadece kardiyo yapmamı istiyor 1.68 boyunda 85 kilo olan bir 15 yaşındaki çocuğum. Sence ne yapmalıyım ?

Şu an tekrar tartıldım. Tam olarak tartının gösterdiği 78.1Kg. Yani 400gram daha zayıflamışım kağıt üstünde Günlük olarak takip ediyorum kilomu. Yemek yedikten hemen sonra tartıldığımda 79.6Kg falan oluyor. Umarım daha da zayıflarım Hedef 70
Yaşantım gereği belirli bir programım yok. Olsa da uyamıyorum. Şekeri sadece meyvelerden al, hamurdan yapılan hiçbir şey yeme, bol su iç, paket yiyecek tüketme, çorba iç, salata ye, süt iç mümkünse yağsız, peynir ve yoğurt tüket, bol su iç ve en önemli yürü dostum. Günde en az 7000 adım ve üstü yürümeye çalış. Ben böyle yapıyorum en azından
1 ay olmuş. Şu an 72-73KG arası gidip geliyorum. 1 aydır tek bir hamurla yapılmış bir şey yemedim

@Viktor R3znov hocam sizce bu diyeti bırakmalıyım? Aniden kilo alır mıyım sizce tekrar? Açıkçası 65’e kadar inmek istiyorum. Şu an önerileriniz nedir?

Son düzenleme:

Dostum bayağı zaman geçmişte, anca okudum gerçekten tecrübe konuşuyor gibi bir yazı olmuş. Bende spor yapıyorum ve karbonhidrat tozu arayışındaydım. Yazıyı görünce bir duraksadım kendi gainerımı kendim yapabilirim sanırım. Bulk sürecinde tavsiyeleriniz var mıdır acaba? Bir pt almıştım ama hiç ilgilenmedi bende tekrar yazmak istemedim kaldı öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…