Kilo nasıl alınır?

Eulen

Hectopat
15 yaşımdayım. Boyum 1.85 1.90 civarlarında ve 53 kiloyum. Spor salonuna gidiyorum ve bir şekilde kilo almam gerek. Yardım eder misiniz?

Kardeşim kahvaltı öğle ve akşam yemeğini kesinlikle es geçmiyorsun ve yatmadan önce 6 ceviz 20 adet cicibebe 2 bardak süt ve 1 adet muzu mix yapıp içiyorsun 2 aya 15 kilo rahat alırsın. Ama bir gün bile aksatmaman lazım.

15 yaşımdayım. Boyum 1.85 1.90 civarlarında ve 53 kiloyum. Spor salonuna gidiyorum ve bir şekilde kilo almam gerek. Yardım eder misiniz?

Temiz şekilde kilo almak istiyorsanız protein ağırlıklı beslenmenizi tavsiye ederim ancak kilo alayım yeter diyorsanız tek yolu her zaman yemek. Açken de yemek yiyin karnınız tok iken de, vücudunuzun günlük harcadığı kalori miktarını hesaplayın ve her gün gereken kaloriden fazla almaya çalışın.

Cici bebe önerimdir bayağı bir kilo aldırır. Yağ oranınız azsa ve bir yandan spora gidiyorsanız cok abartmadan yiyebilirsiniz.

Cici bebe önerimdir bayağı bir kilo aldırır. Yağ oranınız azsa ve bir yandan spora gidiyorsanız cok abartmadan yiyebilirsiniz.

Günde 2 paket ve protein sütü ile karıştırılıp yenirse kilo aldırır herhalde bazal metabolizma hızına baktım günlük vicudun yaktığı kalori 1600 ve bir cicibebe paketinde 1100 kalori var 2 paket yesem her gün 1 aya kaç kilo alabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı