Kilo nasıl kas kaybedilmeden verilebilir?

egedu2

Hectopat
Katılım
4 Nisan 2021
Mesajlar
883
Çözümler
1
Arkadaşlar herkese selam. 2 aydır fitnessa gidiyorum. 65 kilodan 62'ye düşmüştüm ilk başladığım zamanlarda 20 dk koşu bandı, 15 dk bisiklet 15 dk eliptik bisiklet şeklinde kardiyo yapıyordum şu an sadece 5 dk yürüyüp ağırlık antrenmanına geçiyorum. 62 kiloydum fakat son zamanlarda biraz yiyerek bugün 65.4'ü gördüm. Çok canım sıkıldı bu duruma tam kilom düştü iyi gidiyorum derken çöktüm resmen kendi hatamla. Tekrar düşmek istiyorum fakat 58 kg ideal olduğunu eriştim. Tekrar kas kaybetmeden nasıl o kiloya düşebilirim kardiyo nasıl olmalı? Kas kaybetmek istemiyorum dediğim gibi göbeğim biraz var yağ oranım yüksek yani hem onu düşürmek istiyorum hem de bir yandan kollarım büyüsün vs. 58 kg'ye düşmek için ne yapmalıyım? Diyet programlarına baktığım zaman her zaman akşam et ürünü var. Bunu yapmam şahsen mümkün değil. Elinizde varsa normal bir diyet programı atabilir misiniz? Çalışma programı da olur. Dediğim gibi göbeğimi eritmek istiyorum kol yağ oranımı düşürmek bu sırada da biceps triceps bunları büyütebilir miyim omuz sırt vs.? Şimdiden çok teşekkür ederim tüm yazdıklarımı dikkate alarak yaparsanız çok müstakbel olurum.
 
58 kg ile dediğiniz şeyleri evet yapabilirsiniz fakat güzel durmaz. Omuzlarınız büyümez, büyümek istiyorsanız bırakın kilo alın. Takıntılı olmayın kiloya.

Kilo verme konusunda bilgili değilim.
 
Diyetler kişiye özeldir. Bence 1 kere de olsun diyetisyene gitmeyi deneyebilirsiniz. Her kilonun, yaşın diyeti farklı ve zaten burada diyetisyen olsa bile kimse cevaplamaz.
 

Geri
Yukarı