Kilo nasıl korunur?

Blue Beetle

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba forum üyeleri. Ben biraz kilo verdim ve ben bu kilomu korumak istiyorum. Bu kilomu nasıl korurum sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben pandemi döneminde baya bi kilo aldım. Bu yaz artık bu kiloları vermem gerektiğine karar verdim, çok abartı diyet yapmıyorum ama her yemek yedikten sonra en az 1 saat yürüyüş yaparak şuan ki kilomu korudum. Ayrıca ekmek tüketimini de çok azalttım şuan ortalama bir seviyedeyim ne düşüyor ne artıyor.

Ekmek az tüket. Hatta hiç tüketme. ben bu sayede hiç spor yapmadan 8 kilo verdim 2 haftada Asitli ve gazlı icecekleri içebilirsin bana bir etki yapmıyor,

Kiloları nasıl verdiysen o derecenin zorluğunu biraz azaltarak hayatına devam et. Annem diyet yapmıştı, diyetin zorluk derecesini düşürerek diyet yapmıyor ve kilo da almıyor :D

Günlük almanız gereken bir kalori var. Bu da boy ve kilo ile doğru orantılı günlük kalori miktarınızı hesaplayabilirsiniz. O kalori miktarı sabit kalırsa sabit kiloda kalırsınız, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız ve altına düşerseniz de kilo verirsiniz. Programlar aracılığıyla yediğiniz her yemeğin size kaç kalori verdiğini görebilirsiniz.
Burada da iki kelime yazıp konudan kaçmazsanız sevinirim sağlık önemli bir konu.

Günlük almanız gereken bir kalori var. Bu da boy ve kilo ile doğru orantılı günlük kalori miktarınızı hesaplayabilirsiniz. O kalori miktarı sabit kalırsa sabit kiloda kalırsınız, üstüne çıkarsanız kilo alırsınız ve altına düşerseniz de kilo verirsiniz. Programlar aracılığıyla yediğiniz her yemeğin size kaç kalori verdiğini görebilirsiniz.
Burada da iki kelime yazıp konudan kaçmazsanız sevinirim sağlık önemli bir konu.

Hocam şu an çok çaresizim kilomu nasıl korucagim diye.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı