Kilo nasıl verebilirim?

Günde 600 kalori alıyorum bunun 500 kalorisini spor yaparak yakıyorum yani günde 100 kalori alıyorum günlük kalori ihtiyacım 2700 kalori yani günde 2600 kalori almamış oluyorum bu hesaplamayla haftada 2 kilo vermiş olurum yani 2 ayda yaklaşık 20 kilo eder virgülleride katarsak.
Hesaplamalarım doğru mu sizce?

Yapabilirsin 600 kalori pek inandırıcı gelmedi ama vücudun zaten kalori yakıyor bir öneri suyu arttır soda iç beypazarı önerim sporda iken kahve iç iş yapar IP atla yürüyüş yap yüz daha fazla yürüyüşten 3 kat daha etkili. birde gelişim bittiyse lif ağırlıklı besinler var herbalife gibi şeyleri kullanma neden mi spordayken bitkin düşersin başına iş açma

Okulda dalga geçiyorlar kilomla bende çok sinir oldum hırslandım kilo vermek için bu yola başvurdum
Bu işi yapacaksanız, başkasının dediklerine bakarak değil, kendini şu anki halinle severek , özgüvenli ve istikrarlı bir şekilde yapacaksanız başlayın . Aksi takdirde kendinizden nefret etmeye başlarsınız . Bu da sizi psikolojik olarak tam bir felakete yol açar .

Günde 600 kalori alıyorum...
Yanlış. Sporu geçtim, metabolik faaliyetlerle bile bundan çok daha fazla kalori yakıyorsun. Ölüm diyeti planlıyorsun haberin yok. 2 ay içinde 28 kilo verirsen normal beslenmeye döndüğünde verdiğin kiloları yine geri alırsın. Şuradan hesap yapıp "kilo verme başlangıç" kalorisiyle başlayabilirsin.

Yapabilirsin 600 kalori pek inandırıcı gelmedi ama vücudun zaten kalori yakıyor bir öneri suyu arttır soda iç beypazarı önerim sporda iken kahve iç iş yapar IP atla yürüyüş yap yüz daha fazla yürüyüşten 3 kat daha etkili. birde gelişim bittiyse lif ağırlıklı besinler var herbalife gibi şeyleri kullanma neden mi spordayken bitkin düşersin başına iş açma
600 kaloriyi sadece kahvaltıda alıyorum kahvaltıdan sonra hiçbirşey yemiyorum bir dahaki günün kahvaltısına kadar

600 kaloriyi sadece kahvaltıda alıyorum kahvaltıdan sonra hiçbir şey yemiyorum bir dahaki günün kahvaltısına kadar.
Git öldürcen kendini bu şekilde. Git adamakıllı 2 öğün yap. Bir öğünde 1000 kalori al. Toplam 2000 kalori yapar. 10 günde 1 kilo yağ verirsin. Zaten diyet yapcağın için ilk baş hızlı kilo vercen. 6-8 kilo hızlı gidecek. Adamakıllı sağlıklı verirsen kalıcı olarak kurtulursun. Ama tavsiyem o yaşta diyetisyene git. Normalde önermem ama daha 16 yaşındasın. 18 yaşında olsan kendin beslenme planı yap derdim.

Yürüyen zombi ne anlamda çok zayıf anlamında mı?

Okulda dalga geçiyorlar kilomla bende çok sinir oldum hırslandım kilo vermek için bu yola başvurdum
Dalga geçenlere tek atarsın sen...
Rehber hocaya söyle, müdüre söyle devam ederlerse ses kaydı al ve sana küfür etmelerini sağla ve dalga geçmelerini dava açarsınız ailenizle psikolojik saldırıdan.
Kilo vererek o şerefsizlerin istediği şey oluyorsun.

Lütfen karşı koymamak yerine savaşın, kendinizi öldürmeyin...
Zombi gibi gezersin metafor değildi bende bir ara böyle birşeye giriştim okulda ki annesizler yüzünden.

Benim bir arkadaşımda vardı, psikolojik destek aldı şuanda öyle bir sıkıntısı yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı