Kilo nasıl verilir?

Arkadaşlar şu zaman kadar hangi kızı sevsem kilomdan dolayı beni reddetti. Ben de kafama koydum kilo verip istediğimi elde etmek istiyorum. Kilom 81'di ramazanda 79'a düştüm daha da cok düşmek istiyorum. Bir de evde spor yapıyor kilo verme uygulamasıyla sizlerin önerdiği başka bir şeyler var mı acaba? Varsa kısaca yazar mısınız şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar şu zaman kadar hangi kızı sevsem kilomdan dolayı beni reddetti. Ben de kafama koydum kilo verip istediğimi elde etmek istiyorum. Kilom 81'di ramazanda 79'a düştüm daha da cok düşmek istiyorum. Bir de evde spor yapıyor kilo verme uygulamasıyla sizlerin önerdiği başka bir şeyler var mı acaba? Varsa kısaca yazar mısınız şimdiden teşekkürler.
Yaşını ve boyunu söyler ise daha sağlıklı önerilerde bulunabiliriz.

Tavsiyem zayıflayacaksan kız için zayıflama çünkü hedef olarak gördüğün şeye ulaştığında amaçsız kalacaksın ve en kötü ihtimale yine kilo alacaksın ya da hedeflediğin şeye ulaşamasan depresyona girebilirsin daha da kötüsü kendini salabilirsin.

- Tavsiyem yürüyüş yap.
- Su orucu tut. (işin çılgını çıkarmadan)
- Dengeli beslen tek oturuşta seyit onbaşı gibi sofrayı sırtlanma yeterli olur zaten.

Dostum imkanın var ise bir spor salonuna git ve 3-6 aylık bir kayıt yaptır. Genelde fiyatlar uygun oluyor. İlk 2-3 ay kardiyo yoğunluklu antrenmanlar yap. Sonrasında ağırlık antrenmanlarına yoğunlaşır ve genetiğine bağlı vücudunu geliştirirsin.

Dostum kilon fazla fakat bunu bir kişi için yapma sanırsam şu an lise 1 veya 2 sin. 3sınıfa geldiğinde gereksiz Bi kilo veriyorsun stresten de olabilir ergenliği artık yaşamaya başladığın için uzuyorsub kilo kaybediyorsun ne kadar yesen de. Şu an için Bi kişi hedefi koymadan, sağlıklı beslen günde 45-60dk ezgezrsiz ile kilomu çok güzel dengeleyebilirsin. Bende böyle oldu (egzersizsiz)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı