Kilo nasıl verilir?

Dostum imkanın var ise bir spor salonuna git ve 3-6 aylık bir kayıt yaptır. Genelde fiyatlar uygun oluyor. İlk 2-3 ay kardiyo yoğunluklu antrenmanlar yap. Sonrasında ağırlık antrenmanlarına yoğunlaşır ve genetiğine bağlı vücudunu geliştirirsin.

Kankam haklısın ama spor salonuna hayatımda hiç gitmedim oraya gidince yardımcı olacak kimse olur mu sence bilmiyorum pek o ortamları.

Sebze ağırlıklı beslen, tatlı tüketmek yerine yulaf falan yerken tatlandırıcı at, gün içerisinde aldığın kalori önemli bu tür durumlarda ve aktif olman önemli. Yine tatlandırıcılı içeceklere de bulaşabilirsin daha az kalori alımı için. Diğer sağlıklı besinleri de ihmal etme ve lifli beslenirsen seni tok tutar. Çok ayrıntılı yardım istersen de daha fazla yiyecek sayabilirim yiyebileceğin.

Dostum kilon fazla fakat bunu bir kişi için yapma sanırsam şu an lise 1 veya 2 sin. 3sınıfa geldiğinde gereksiz bir kilo veriyorsun stresten de olabilir ergenliği artık yaşamaya başladığın için uzuyorsub kilo kaybediyorsun ne kadar yesen de. Şu an için bir kişi hedefi koymadan, sağlıklı beslen günde 45-60dk ezgezrsiz ile kilomu çok güzel dengeleyebilirsin. Bende böyle oldu (egzersizsiz)

Lise 2'yim kankam dalga geçiliyor dışarıda genelde aile içindede bu canımı sıkıyor tek kız için değil yani.

Kankam haklısın ama spor salonuna hayatımda hiç gitmedim oraya gidince yardımcı olacak kimse olur mu sence bilmiyorum pek o ortamları.
Dostum eğer mahalle bir yerde gidiyor isen normalden biraz daha fazla yardımcı olurlar. Eğer ismini duyurmuş yerlere gider isen sana bir program yazıp eline verirler. Çok da yardıma ihtiyacın yok. Eğer başlar isen ben sana her konuda yardımcı olurum dostum. Gerek beslenme, gerek hangi aletin ne işe yaradığı vesaire her türlü yardımı sağlarım sana. Tabii kendin de araştırıp öğrenebilirsin bir yandan.

Sebze ağırlıklı beslen, tatlı tüketmek yerine yulaf falan yerken tatlandırıcı at, gün içerisinde aldığın kalori önemli bu tür durumlarda ve aktif olman önemli. Yine tatlandırıcılı içeceklere de bulaşabilirsin daha az kalori alımı için. Diğer sağlıklı besinleri de ihmal etme ve lifli beslenirsen seni tok tutar. Çok ayrıntılı yardım istersen de daha fazla yiyecek sayabilirim yiyebileceğin.

Dostum vallahi sayarsan iyi olur ramazandam sonra okula giderken yiyebileceğim yulaf vs tarzı şeyler güzel olur :)
Dostum eğer mahalle bir yerde gidiyor isen normalden biraz daha fazla yardımcı olurlar. Eğer ismini duyurmuş yerlere gider isen sana bir program yazıp eline verirler. Çok da yardıma ihtiyacın yok. Eğer başlar isen ben sana her konuda yardımcı olurum dostum. Gerek beslenme, gerek hangi aletin ne işe yaradığı vesaire her türlü yardımı sağlarım sana. Tabii kendin de araştırıp öğrenebilirsin bir yandan.

Vallahi bu Technopat Sosyal'a bayılıyorum hiçbirinizi tanımıyorum ama cok cana yakınsınız yardımcı oluyorsunuz sağ olsun :)

Yediğin yemeğe sınır koy, ekmeği olabildiğince kes, sürekli hareket et, hareketsiz kalma. Bende bir dönem kilo aldım ve bu şekilde 7 ayda 12 kilo civarı verdim. Belki spor salonuna gidebilirsen daha sağlıklı şekilde verebilirsin. Ama unutma bütün iş kafada bitiyor. Kendini şartlarsan ve uygulayabilirsen ne mutlu sana. 🙃

79-85 obezlik değildir isterse boyu 1.70 olsun.
Yaş 16 Boy 166... Vücut kitle indeksi 28 bunun 25 in altında olması lazım yanlış bilgi vermeyin.

Lise 2'yim kankam dalga geçiliyor dışarıda genelde aile içindede bu canımı sıkıyor tek kız için değil yani.
Dediğim gibi beslenmene dikkat et içecek olarak sadece su ayran vs iç egzersiz yap kısa sürede etkisini görürsün zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı