qArip
Femtopat
79-85 obezlik değildir isterse boyu 1.70 olsun.Yaş boy söylemeden nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz?
79-85 obezlik değildir isterse boyu 1.70 olsun.Yaş boy söylemeden nasıl böyle yorum yapabiliyorsunuz?
Dostum imkanın var ise bir spor salonuna git ve 3-6 aylık bir kayıt yaptır. Genelde fiyatlar uygun oluyor. İlk 2-3 ay kardiyo yoğunluklu antrenmanlar yap. Sonrasında ağırlık antrenmanlarına yoğunlaşır ve genetiğine bağlı vücudunu geliştirirsin.
Dostum kilon fazla fakat bunu bir kişi için yapma sanırsam şu an lise 1 veya 2 sin. 3sınıfa geldiğinde gereksiz bir kilo veriyorsun stresten de olabilir ergenliği artık yaşamaya başladığın için uzuyorsub kilo kaybediyorsun ne kadar yesen de. Şu an için bir kişi hedefi koymadan, sağlıklı beslen günde 45-60dk ezgezrsiz ile kilomu çok güzel dengeleyebilirsin. Bende böyle oldu (egzersizsiz)
Dostum eğer mahalle bir yerde gidiyor isen normalden biraz daha fazla yardımcı olurlar. Eğer ismini duyurmuş yerlere gider isen sana bir program yazıp eline verirler. Çok da yardıma ihtiyacın yok. Eğer başlar isen ben sana her konuda yardımcı olurum dostum. Gerek beslenme, gerek hangi aletin ne işe yaradığı vesaire her türlü yardımı sağlarım sana. Tabii kendin de araştırıp öğrenebilirsin bir yandan.Kankam haklısın ama spor salonuna hayatımda hiç gitmedim oraya gidince yardımcı olacak kimse olur mu sence bilmiyorum pek o ortamları.
Sebze ağırlıklı beslen, tatlı tüketmek yerine yulaf falan yerken tatlandırıcı at, gün içerisinde aldığın kalori önemli bu tür durumlarda ve aktif olman önemli. Yine tatlandırıcılı içeceklere de bulaşabilirsin daha az kalori alımı için. Diğer sağlıklı besinleri de ihmal etme ve lifli beslenirsen seni tok tutar. Çok ayrıntılı yardım istersen de daha fazla yiyecek sayabilirim yiyebileceğin.
Dostum eğer mahalle bir yerde gidiyor isen normalden biraz daha fazla yardımcı olurlar. Eğer ismini duyurmuş yerlere gider isen sana bir program yazıp eline verirler. Çok da yardıma ihtiyacın yok. Eğer başlar isen ben sana her konuda yardımcı olurum dostum. Gerek beslenme, gerek hangi aletin ne işe yaradığı vesaire her türlü yardımı sağlarım sana. Tabii kendin de araştırıp öğrenebilirsin bir yandan.
Yaş 16 Boy 166... Vücut kitle indeksi 28 bunun 25 in altında olması lazım yanlış bilgi vermeyin.79-85 obezlik değildir isterse boyu 1.70 olsun.
Dediğim gibi beslenmene dikkat et içecek olarak sadece su ayran vs iç egzersiz yap kısa sürede etkisini görürsün zaten.Lise 2'yim kankam dalga geçiliyor dışarıda genelde aile içindede bu canımı sıkıyor tek kız için değil yani.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.