Kilo nasıl verilir?

Nasıl bir etkisi varki spor içinmi içiyorsun?
Sınıfımdaki bazı arkadaşlarım türkkahveli içiyorlar tuz döküp fln içenlerde varmış sanırım.
Yok spor için değil zayıflamak için içiyorum faydası da oluyor çok yemezsem. İçine limon da sıkıyorum söylemeyi unuttum. Kahve tuz olayını denemedim.

Öncelikle diyet programı öneririm kalori sayman için sonrasında belli bir kaloride başlayıp kilo verdikçe haftadan haftaya 200 kalori düşürmeni önereceğim ama bazal metabolik kalorinin altına düşmemen gerek sağlığın için ortalama 1700-1600 kalorinin altından bahsediyorum.

Diyette seni kolaya sokacak yiyecekler ise kalori azlığı ve tok tutmasından dolayı, soğan salatalık marul domates tarzı sebzeleri her öğün tüketebilirsin ki tok tutsun seni. Yanlarında tabii ki yağ karbonhidrat protein de tüket kalori hedefine göre sebzeler yanında seni tok tutacaktır. Öğünler öncesi su içmen yine senin mideni dolduracaktır. Dediğim gibi yulaf tarifleri için tatlandırıcı alabilirsin, stevia bitkisel sağlıklı bir tatlandırıcıdır. İce tealerin bazıları şekersiz marketlerde yine bir ton şekersiz içecek var. Bunun dışında aktif olman önemli demiştim, sevdiğin bir şeyi yapman çok iyi olur. Basket futbol oynamak ya da spor salonuna gidiyorsan kardiyo alanında genelde takılmanı öneririm ki ekstra kendini yormadan kalori yakmış olursun.

Arkadaşlar şu zaman kadar hangi kızı sevsem kilomdan dolayı beni reddetti. Ben de kafama koydum kilo verip istediğimi elde etmek istiyorum. Kilom 81'di ramazanda 79'a düştüm daha da cok düşmek istiyorum. Bir de evde spor yapıyor kilo verme uygulamasıyla sizlerin önerdiği başka bir şeyler var mı acaba? Varsa kısaca yazar mısınız şimdiden teşekkürler.
Hocam benim için konu açmışsınız hiç gerek yoktu gerçekten. 🙂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı