Kilo verememek

lercy

Hectopat
Günlük kalori ihtiyacımın altında olmama rağmen 2 haftadır 1 kilo bile veremedim. 85-86 kiloyum ve günlük kalori ihtiyacım 2000-2200 arası ben de kalori açığı oluşturmak için 1500 kalori hedefi koydum. Her gün sebzeyle yumurtayla ve etle beslenip 1500 kaloriyi her gün doldurdum ve hesapladığım bu kalori açığıyla haftada 1 kilo vermem gerekiyordu ama aksine kilom aynı kaldı. Ayrıyeten spora gidip(haftada 5 gün) cardio yaparak 500-800 arası kalori yaktım ama sıfır değişim kilom aynı. Bu konuda bilgili arkadaşlar varsa yazabilir mi?

Günlük kalori ihtiyacımın altında olmama rağmen 2 haftadır 1 kilo bile veremedim. 85-86 kiloyum ve günlük kalori ihtiyacım 2000-2200 arası ben de kalori açığı oluşturmak için 1500 kalori hedefi koydum. Her gün sebzeyle yumurtayla ve etle beslenip 1500 kaloriyi her gün doldurdum ve hesapladığım bu kalori açığıyla haftada 1 kilo vermem gerekiyordu ama aksine kilom aynı kaldı. Ayrıyeten spora gidip(haftada 5 gün) cardio yaparak 500-800 arası kalori yaktım ama sıfır değişim kilom aynı. Bu konuda bilgili arkadaşlar varsa yazabilir mi?

Aktivite yaparak terleyin böylece daha hızlı kilo verirsiniz.

Metabolizmanı az yiyerek yavaşlatıyorsun.Egzersiz + protein ağırlıklı diyet + egzersiz.Yağ makrona dikkat et,1500 kcal alıyorum sanıyorken 2000 alman çok olası.1gr yağ 9 kcal.

Metabolizmanı az yiyerek yavaşlatıyorsun. Egzersiz + protein ağırlıklı diyet + egzersiz. Yağ makrona dikkat et, 1500 kcal alıyorum sanıyorken 2000 alman çok olası. 1gr yağ 9 kcal.

Yani daha fazla mı kalori almalıyım yoksa yediklerimin kalorisine daha mı dikkat etmeliyim bazen yediğim atıştırmalıkların kalorisini yazmam mesela onlar etkiliyor olabilir mi?

Yani daha fazla mı kalori almalıyım yoksa yediklerimin kalorisine daha mı dikkat etmeliyim bazen yediğim atıştırmalıkların kalorisini yazmam mesela onlar etkiliyor olabilir mi?
O atıştırmalıklarda inanılmaz kaloriler olabilir.Her şeyi yazacaksın.günlük ihtiyacının 300-500 kcal eksiğini al.Protein tüket,egzersiz yap.Tartı seni yanıltabilir.Sen ölçülerine bak.

Metabolizmanın içinden geçmişsindir muhtemelen. 😂

Carb cyle diyetine başvur bir süreliğine.
2 gün yüksek karbonhidrat - 1 gün düşük karbonhidrat şeklinde uygula. Antioksidan içeren besinleri tüketmeyi de ihmal etme, kabız olursan posalı yiyecekler veya yemiş tüket.
Tartı da yanıltabilir belki, ölçülere dikkat et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı