Kilo verilmesine rağmen göbek fazla gitmiyor

Dediklerini yapacağım dostum.
Sabahları zaten 3-4 yumurta ve 100gr lor peyniri yanına da kıvırcık alırım yeterli olur ama akşamları ne kadar kalori almam lazım? Bunu nasıl hesaplayacağım?

FatSecret uygulamasından hesaplayabilirsin. Sabahları alacağın kalori ortalama 500. akşamda 200-250 gr tavuk 100 gr da pirinç yersin oradanda 800-900 kalori alırsın. Yeterli olur ara öğünde ekleyebilirsin.

FatSecret uygulamasından hesaplayabilirsin. Sabahları alacağın kalori ortalama 500. akşamda 200-250 gr tavuk 100 gr da pirinç yersin oradanda 800-900 kalori alırsın. Yeterli olur ara öğünde ekleyebilirsin.

Ara öğüne gerek yok hocam dediğin gibi yapacağım bir de spor konusunda neler yapmak faydalı olur? Salona 1 ay içerisinde gideceğim de gidene kadar neler yapayım?

Karın bölgesi için diyet dışında bir şey yapmıyorum.
Mekik yapmak gerekir mi?
Evet azalma var ama terli değil gibi. Üst bölge istediğim kıvama gelirken göbekteki değişim çok yavaş. Hani bir de 2 kilodan bahsetmiyorum 20 kilo civarı verdim
Karın çalışırsan daha derli toplu durur ve daha da kilo verdikten sonra skinny fat olmazsın. Ama çalıştığın bölgede daha fazla yağ yakılacak diye bir durum yok. Yağ oranı ölçen tartın yoksa mezurayla ölçebilirsin, rehberler var internette. En azından motivasyon olur. Fitness yapmıyorsan da yapmanı öneririm imkanın varsa. Olmadı evde yarım saatlik full body workoutlara bak. Diyette kas kaybı çok olası bir şey ve tartıda yanılmana sebep olabilir. Bol protein tüketerek ve egzersiz yaparak minimumda tutman lazım.

20 kilonun 7-8 kg si ödem zaten. Biraz kas kaybı olduğunu da düşünürsek
Toplam 10-11 kg yağdan vermişsindir. Mekik çekmek oradaki yağları eritmez. Kalori açığından başka çare yok hocam merak etme bir yerden sonra hızlı hızlı erimeye başlıyor.

38 kg verdim ben inan ki 30 kilodan sonra çok fark ediyor. Yaptığın diyette önemli yüksek proteinli beslenmen lazım.
Low carb ve ketojenik diyetler hakkında ne düşünüyorsun hocam? Sen böyle bir yol izledin mi?

Karın çalışırsan daha derli toplu durur ve daha da kilo verdikten sonra skinny fat olmazsın. Ama çalıştığın bölgede daha fazla yağ yakılacak diye bir durum yok. Yağ oranı ölçen tartın yoksa mezurayla ölçebilirsin, rehberler var internette. En azından motivasyon olur. Fitness yapmıyorsan da yapmanı öneririm imkanın varsa. Olmadı evde yarım saatlik Full body workoutlara bak. Diyette kas kaybı çok olası bir şey ve tartıda yanılmana sebep olabilir. Bol protein tüketerek ve egzersiz yaparak minimumda tutman lazım.

Hocam skinny fat olduğumu düşünmüyorum. Benim omuzlar geniş yağ torbası gibi değilim göbeğim bayağı bayağı gitti ama bana durdu gibi geldiği için sordum soruyu. Evde dambılım var zaten onunla 3x20 bazi hareketleri yapıyorum şu an isimleri gelmedi aklıma. Hatta omuz ve göğüs bölgeleri sert benim hafif kasmayla direkt şekil alabiliyor.
Mezura yok evde direkt metre var onunla bakabilirim az sonra.

Karın çalışırsan daha derli toplu durur ve daha da kilo verdikten sonra skinny fat olmazsın. Ama çalıştığın bölgede daha fazla yağ yakılacak diye bir durum yok. Yağ oranı ölçen tartın yoksa mezurayla ölçebilirsin, rehberler var internette. En azından motivasyon olur. Fitness yapmıyorsan da yapmanı öneririm imkanın varsa. Olmadı evde yarım saatlik Full body workoutlara bak. Diyette kas kaybı çok olası bir şey ve tartıda yanılmana sebep olabilir. Bol protein tüketerek ve egzersiz yaparak minimumda tutman lazım.

Low carb ve ketojenik diyetler hakkında ne düşünüyorsun hocam? Sen böyle bir yol izledin mi?

Normal diyet yaptım hocam. Bir ara 0 carb denedim ama işe yaramadı kas kazanmak istiyorsan işe yarayabilir. Yine de denemek lazım herkesin vücudu aynı tepkiyi vermiyor.

Hemen hemen bende aynı kilodan aynı kilolara düştüm. Göbek gidiyor ama çok yavaş gidiyor. Her ay fotograf cekıl arşivle belki öyle anlarsın ilerlemeni ya da ölç bir ölçer ile farkı anlarsın.
beslenme tavsiyem her öğünde yeşillik yemen lazım. çok su iç ve proteini arttır.

Hemen hemen bende aynı kilodan aynı kilolara düştüm. Göbek gidiyor ama çok yavaş gidiyor. Her ay fotograf cekıl arşivle belki öyle anlarsın ilerlemeni ya da ölç bir ölçer ile farkı anlarsın.
Beslenme tavsiyem her öğünde yeşillik yemen lazım. Çok su iç ve proteini arttır.

Ekim ayında biraderle olan fotoğrafla şu anki halim arasında siyahla beyaz kadar fark var zaten. Benim istediğim biraz daha hızlı gitmesi bunun için tavsiye almak istedim. Yeşillikten kastın kıvırcık mı yoksa hepsinden mi ayrı ayrı tüketeyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı