Kilo verirken deri sarkmasını önleme

Bilinçli beslenme ve bilinçli egzersiz şart isim vermek istemiyorum ama bilindik sporculardan yardım alarak paket satın alabilirsin ve whatsapp iletişimi ile de detaylı sorularını cevaplarlar zaten sakın bilinçsiz spor yapma tavsiye etmem

Benim vücudum böyle 5 sene önce ameliyat oldum 1 hafta iştahım kesildi yine 6 kilo falan verdim. Hem hızlı veriyorum hem hızlı alıyorum arası yok.
Hocam vücudun normal tepkime değişime uğrama sürecine göre hızlı bir değişim yaşarsa bu tip şeyler ile karşılaşmak mümkün ama sarkma olayı çok çok uzak ihtimal. Mesela ben aslında normal bir hızda gelişim gösterirken koltuk altlarında küçük deri yırtık izleri oluştu. Ancak sarkık çok farklı bir olay bir müddet gözlemleyin ki burada en önemli faktör beslenme.

Bilinçli beslenme ve bilinçli egzersiz şart isim vermek istemiyorum ama bilindik sporculardan yardım alarak paket satın alabilirsin ve whatsapp iletişimi ile de detaylı sorularını cevaplarlar zaten sakın bilinçsiz spor yapma tavsiye etmem
Yukarda da söyledim birazcık yemeyi bırakayım çok kilo veriyorum biraz falza yemeye başlıyorum hemen göbek çıkıyor arayı tutturamıyorum pek sporla ilgisi yok gibi bilemedim.
Hocam vücudun normal tepkime değişime uğrama sürecine göre hızlı bir değişim yaşarsa bu tip şeyler ile karşılaşmak mümkün ama sarkma olayı çok çok uzak ihtimal. Mesela ben aslında normal bir hızda gelişim gösterirken koltuk altlarında küçük deri yırtık izleri oluştu. Ancak sarkık çok farklı bir olay bir müddet gözlemleyin ki burada en önemli faktör beslenme.
Yani bir şey olmaz mı?

Yukarda da söyledim birazcık yemeyi bırakayım çok kilo veriyorum biraz falza yemeye başlıyorum hemen göbek çıkıyor arayı tutturamıyorum pek sporla ilgisi yok gibi bilemedim.

Yani bir şey olmaz mı?
Yok hocam bu sarkma olayı anında yüksek miktarda kilo veren insanlarda oluşur o da zamanla geçirilecek bir durum. Fikir vermesi adına TLC de çıkan bu çok kilolu insanların bir programı vardı adını tam hatırlayamayacağım ordan fikir oluşur sana.

Kendini ac birakmak vs yerine, duzenli olarak spor ve yeme duzeni olusturursan kendine yavas yavas vucudunu gucsuz kilmadan yavasca kilo verebilirsin
Zaten kendimi aç bırakmıyorum. Normalde okula gitmeden önce kahvaltı, okulda herhangi bir yiyecek, eve gelince yemek, ara öğün sonra akşam yemek yiyordum artık sadece kahvaltı bir de akşam yiyorum o kadar. Bana yetiyor bu.

Kanka 1. Önerim bu konuyu Spor>Fitness bölümüne aç burada bilen bilmeyen herkes yorum yapıyor bilmeyenler yanlış yönlendirebilir.

2. Önerim kolajen içeren besinler tüketebilir ve fullbody compound egzersizler yapabilirsin.

Kolajen nelerde bulunur? Google'a yazarak bulabilirsin, aynı şekilde fullbody compound egzersizlerini de.

Hafta da 5 Kilo vermeye devam edersen ne tüketirsen tüket ne yaparsan yap o deri sarkar kilo vermeni yavaşlat, kalori hesabı yap.

Başka sorun olursa da lütfen Spor>Fitness Bölümüne aç. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00