Kilo Verirsem İstediğim Telefonu Alacağım

Ağır olmak hoşuma gidiyor ama 100 kilo için boğazı kısmam gerek. :D
Bence telefonu şimdi al zayıflayınca kutusunu açarsın. Dolar daha da artmadan.
Ne güzel Hepsiburada'da Note FE 2400 TL'ydi, şimdi 3000 TL olmuş. 3000 TL'ye kadar çıktıktan sonra çok sevdiğim Note FE tasarımından vazgeçip S9 alınabilir yani.

Toplam 1-2 ayda yaklaşık 10 kilo verdim. Bu cips yemeyerek, spor yaparak, karbonhidratı sadece sabah, öğlen ve akşam protein ve akşam ise çok az yağ tükettim. Her gün mekik, şınav çektim. Gerek boks torbasınada vurdum. Ben böyle kilo verdim ve şu an fitim :)

Müthiş bir başlık ve müthiş bir konu.
117 kilodan 100 kiloya düşersem istediğim telefonu (%90 Note FE) alabiliyorum.
Not: Daha bu sabah 30 TL'lik cips aldım. :ROFL:
Telefonu aldıktan sonra kilo vermeyi bırakıp yine abur cubura başlarsan, sana kimse yardım etmez dostum. Sonrasında kilo vermeye devam edeceksen sana önerim , şu an baktığın monitör 'e ya da telefonu bakmaya bırak ve hemen dışarı çık!!

@Remous Mesleğim sağlık, sabah kahvaltısı en önemli öğündür. Yoksa biz de biliriz burada günde sadece 1 çeyrek ekmek ve biraz protein al, günün kalanında sadece su iç diye öğüt vermeyi.

Yapma bunu lütfen. Araştırdıysanız ki araştırdığınızı yazınızdan anlıyorum, teşekkür ederim. Kilo kontrolü için iyi bir beslenme biçimi olduğu çoğu insan için doğru. İstisnalar var mıdır? Vardır. Ama bu konudaki arkadaşımız mı? Bunun için denemesi gerekiyor. Uzun süreli açlığın olduğu bir beslenme biçimi bu. Temelde yediğinize karışmıyor, ondan '' ... biraz protein al, günün kalanını sadece su iç... ''' demeniz pek doğru değil. Bu arada eğer sağlıkçı iseniz sağlıklı bir insan için uzun süreli açlığın faydalı olduğunu bilmeniz lazım. Tabii dediğim gibi kişinin sağlık sorunu yoksa ki burada öyle bir durum görünmüyor. Ondan dolayı şu ön yargılarınızı kırın.
Onun dışında okumak kolay, önemli olan kendini geliştirmektir. Onda dolayı '' Ben sağlıkçıyım en iyi ben bilirim. '' havasına girmeyin. Sadece bir öneri yaptım. Ve yanlış bir öneri de değil.
Ben telefonu alayım gerisi sıkıntı değil. :D
Sıcak var ya sabah vakitleri sürmeyi düşünüyorum.
Bisiklet sürecek isem rahat 1 litre WD-40 harcamam ve yeni sele almam gerek.

WD 40 bu arada bisiklet zincirini pek yağlamıyor daha çok temizliyor. Yağlama özelliği var ama asla zincir için yeterli değil.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı