Kilo Verirsem İstediğim Telefonu Alacağım

Uzun süreli açlık kötüdür, vücut kendini kıtlık moduna alır ve bulduğunda olabildiğine yemek ister. Bu da bir anda fazla aldığınız için sindirim yapamazsınız, kabızlığa sebebiyet verebilir.

Uzun uzun yazınca bilgili olmuyorsun, haberin olsun.

Dip not: Protein ve çeyrek ekmek dediğim diyette kalan tüm gün bol su içmenin sebebi kabızlığı engellemektir.

Uzun süreli açlık kötüdür, vücut kendini kıtlık moduna alır ve bulduğunda olabildiğine yemek ister. Bu da bir anda fazla aldığınız için sindirim yapamazsınız, kabızlığa sebebiyet verebilir.

Uzun uzun yazınca bilgili olmuyorsun, haberin olsun.

Dostum herkes için uygun değildir ama denemesi lazım diye bundan dedim işte. Bazı insanlar uzun süreli açlıkta dayanamayıp çok yeyip kilo verme konusunu olumsuz etkileyecek bir davranışta bulunabiliyor. Ama bazı insanlar buna dayanabiliyor ve yapabiliyor. Zaten yapıp sonuç alan yığınla insan varken direk kötüdür damgası yapıştırmana kızıyorum.
Bunun dışında uzun süreli açlık sağlıklı bir insan için kötü değildir, keşke bunu da söylebilsen.

Bunun dışında Popöler Science' ın bir makalesi vardı ve o makaleye katılıyorum. Diyet yaparken dikkatli olmak lazım. Çünkü bir müddetten sonra vücut buna adapte olabiliyor. Bu yüzden çok spor ona göre yemek bence en mantıklı çözüm:) Bunun dışında bu konu hakkında bilgim var, aylardır araştırmam var. Anlayacağın burada bilgisiz muamelesi yapılacak son insanlardanım:)

Spora kaydol. 7400 kalori demek 1 kilo. Senin 17 hatta diyelim 18 kilo vermen lazım. 7400 kalori yakmak maalesef kolay değil ama her gün 200-300 gram yaksan işin kolay olur. Tabii ki kilo vermen uzun sürecek yani öyle 1-2 hafta değil. Şöyle bir durumda var maalesef 100 kiloya inene kadar dolar 7 6.50'yi bulma ihtimali var. Yanlış anlama beni. Örneğin yüzmeye başlayabilirsin yüzmek aşırı seviyede hatta belki spor yapmaktan bile daha fazla kalori yakıyordur. Zaten yaz ayındayız son 40 yılın en büyük sıcağındayız bence günde 2 saat denize git yüz gayet güzel olur. Hele evin denize yakınsa 4 saat gitsen bile yeridir. Tabii ki yediklerine de dikkat etmen lazım cips yersen zaten yaptığın spor boşa olur. Spora kaydolursan orada ki hocalardan diyet listesi iste. Hem ömrün uzamış olur hem de dış görünüşün.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı