Kilo verme için tavsiye

GhostRose25

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle selamlar.
Bu aralar vücüdüm çok yağlanmaya başladığı için internette ufak bir araştıma yaptım.

Un, tuz ve şekeri azaltmak hatta hiç kullanmamak iyi olduğu söyleniyor.
Şunları yapsam nasıl bir değişiklik olur?
Öncelikle belirteyim günde az su içiyorum ama çay. Dükkanda tek o olduğu için maşallahı var :D

Genelde çayı 2 şekerle içiyorum, şekeri hiç değilse yarım şekere düşürdüm bugün (tadı çok kötü gelmedi alışabilirim sanırım).

Çalıştığım yerde yemek yiyorum menülerle mesela menüde tepsi kebabı, pilav, yoğurt var diyelim, yanına da 1 ekmek geliyor hiç yoktan ekmeği yarım ekmeğe düşürsem.

Hayatımda nasıl bir değişiklik olur?
(Tabii ki böyle, yok işte 20 kilo veririm falan demiyorum :D Acaba ufak bir erir miyim diye diyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar öncelikle selamlar.
bu aralar vücüdüm çok yağlanmaya başladığı için internette ufak bir araştıma yaptım.

Un, tuz ve şekeri azaltmak hatta hiç kullanmamak iyi olduğu söyleniyor.
Şunları yapsam nasıl bir değişiklik olur?
Öncelikle belirteyim günde az su içiyorum ama çay. Dükkanda tek o olduğu için maşallahı var :D

Genelde çayı 2 şekerle içiyorum, şekeri hiç değilse yarım şekere düşürdüm bugün (tadı çok kötü gelmedi alışabilirim sanırım).

Çalıştığım yerde yemek yiyorum menülerle mesela menüde tepsi kebabı, pilav, yoğurt var diyelim, yanına da 1 ekmek geliyor hiç yoktan ekmeği yarım ekmeğe düşürsem.

Hayatımda nasıl bir değişiklik olur?
(Tabii ki böyle, yok işte 20 kilo veririm falan demiyorum :D acaba ufak bir erir miyim diye diyorum)

Bol bol su için ödemlerden kurtulursunuz sonrası basit az kalori al Max 5 aya zayıflarsın. Su abartma 4litre ideal.

Mantıklı geldi, günde 1 litre olsa bile su içmeye başlamalıyım.

Minimum 3litre kilolu olduğunuza göre 3, 5-4 litre içebilirsiniz bunu araştırın vucunuz için günde kaç litre su ihtiyacınızı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı