Kilo vermek için diyet yapıyorum ama 1 gün sonra bozuyorum

poyrzmc

Decapat
Yer
Esenyurt
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3 14100F İşlemci | MSI PRO H610M-E Anakart | AMD RADEON RX6700 XT 12 GB Ekran Kartı | LEXAR THOR 2X8 DDR4 3200MHZ Ram | CRUCİAL 500 GB P3 SSD | APACER PANTHER 240 GB SSD | EVEREST X-RACER PEAK 600W PSU | EVEREST X-RACER PEAK Kasa

Rane Twelve MK2 | Reloop Elite Mixer | JBL 305P MK2
Meslek
Turntablist/DJ
Merhaba. 23 gün önce kilo vermek amacıyla spora başladım, her ay yenileyerek spora gidicektim. Sporda kardiyo yapıyorum abim yardım etmeye çalışıyor, ama kardiyo yaparken çok sıkılıyorum ve 30 Dakika'dan fazlasını yapasım gelmiyor. Diyete başladıktan 1 gün sonra bozuyorum, bir türlü devam ettiremiyorum. Ama az da olsa biraz kilo verdim günlerdir spora gitmiyorum abimle beraber gittiğim için o ne zaman giderse bende o zaman gidiyorum 4 gün oldu spora gitmeyeli nasıl diyet yaparım kilo vermemi sağlayacak çaylar önerir misiniz ve diyeti bozmamak için ne yapmalıyım?

Boy:1.51
Kilo:58

Son düzenleme:
58 kilosunuz kilo vermek için? Hocam sesli güldüm allah affetsin. 58 kilo gayet yeterli 15 kilo olmayacaksınız ki? Neden kilo vermek istiyorsunuz?
hocam yeterli değil çok kilolu gözüküyorum bacaklarım domuz gibi

hocam yeterli değil çok kilolu gözüküyorum bacaklarım domuz gibi
Hocam zamanla alışırsınız merak etmeyin, bende başta öyle diyordum. Sıkıntı yok alışırsınız rahat ol kral. Eğer bacaklarla ilgili spor yapmak istiyorsan, bunun için diyet gerekli değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı