Kilo vermek için Diyetisyen vs GYM

ragjer

Decapat
İki seçeneğim var. 120 kiloyum. Hangisi mantıklı olur bilemedim. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Zayıflayıp kas yapmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diyetisyenin diyeceği şeyler belli, size belirli bir yiyecek programı verecek bunları tüketin diyecek. Aynı zamanda da yürüyüş, bisiklet, spor vb. şeyler yapın diyecek. Kendinize uygun bir diyet programı bulup spor salonuna başlamanız daha iyi olabilir bence.

Hem kilo verip hem kas yapmak diye bir şey yok. Git diyetisyene kafan koyduğun kiloya düşmen için sana bir plan versin. Düşünce de salona geçiş yap. Kardiyo için salona gitmen gerekecek zaten.

Zayıflayıp kas yapmak istiyorsanız ikisini de yapmalısınız. Kilo verince kaslar kendi kendine ortaya çıkmayacak sonuçta. Veya sadece spor yapınca da kilo veremez veya kas yapamazsınız. Dengeli beslenip spor yapmalısınız. Arkadaşın dediği gibi kendinize uygun diyet programı bulup spora başlamanız en iyisi olur.

Duyduklarımdan söylüyorum. Diyetle garanti bir kilo veremezsin. Olay tamamen spor yapmak, spor yaparkende yediklerine dikkat edeceksin. Sadece yediklerine dikkat edersen olmaz.

-> En basit kural ekmek ve karbonhidrat olaylarını tamamen kesmek. Bu başlangıç için bayağı zor olabilir doymuyorsunuz. Düzenli bir beslenme programı gerekiyor. Burada işte diyetisyen devreye giriyor. Sana bir diyet listesi veriyor. Bununla sporu birleştireceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı