Kilo vermek için ipuçları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tam olarak bunu söyledim 2 ayda 13 kilo vermiş sağlıklı olduğunu düşünerek. Öteki kalkmış aç kalmadan kilo verilemez yazıyor. Biz boşuna yıllardır sporlar yapıp diyetlerimizi kalori açığı oluşturarak yapıyoruz. En iyisi hocamın da dediği gibi cevap yazmamak. Körler sağırlar birbirini ağırlar. @Beyaz atlı playboy @Lounge
Neden sağlıksız söylesene? Burada güzelce anlattım, o "8 yıllık deneyim" diye övemediğin deneyimine deneyim katarsın, kötü mü olur? En azından aynı şeyi arkasını doldurmadan tekrar etmezsin. Ben yazdıklarımın arkasını dolduruyorum en azından.
Benim demek istediğim, diyette kendini çok aç kalmaya alıştırdıktan hemen sonra düzenli olarak yüksek kalorili beslenmeye başlarsa vücut, "Zaten aç kalacağım, bunları depolayayım." der kilo alırsın. Yapman gereken, diyeti bıraktıktan sonra kademeli olarak tüketilen öğünlerdeki kaloriyi arttırmak, onun dışında problem olmaz. Herkes, "Hızlı verirsen, hızlı alırsın." diyor fakat neden dediğini bilmiyor...

Aldığı kalori önemli değil, öğünlerinin sık ve az kalorili olması gerek, bu sayede uzun süre aç kalmaz. Bu kadar basittir, 1+1 = 2. Anlamıyorsun ama sorun bu.

Güzel kardeşim her şey kalori değildir. Glisemik indeks cart curt var. YouTube'da fit yemek diye bir kanal var, takip et. Onu geçtim, ben de 117 kiloydum, senin gibi hızlı kilo verdim ve 2 ayda 17 kg kadar verdim. Şimdi günde yaklaşık 2 saat yürüyorum ve bu da 750-800 kcal olarak hesaplanıyor. Bazal hızım da yaklaşık 2400.

Ne yapar 3200 kcal? Aldığım kalori çoğu zaman 1400-1500.
Eğer kalori mantığı doğru olsaydı günde 1500 kcal ayda 45000 kcal yapar ve bu da yaklaşık 6 kilogram yapardı. Verebildim mi, hayır!
Bir süre sonra duruyor, vucüt alışmaya çalışıyor. Sporcu arkadaşları dinle sana tavsiyem.

Bir de yukarıda şey demişsin " 2 orta boy hamburger ve patates " 2400 kalori.
Bir git makrolarına bak istersen kardeşim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı