Kilo vermek için tavsiyeler

sarip

Decapat
Daha fazla  
Selam millet umarım gününüz güzel geçmiştir. Her neyse :) Ben kilo vermek istiyorum. 90 kiloyum, 15 yaşındayım. Sabah 7:00 aç karına koşu akşam koşu yaparsam bu koşular 1 saat falan olursa nasıl olur sizce? 1 aya veya kaç aya 90'dan 70 falan inerim dostlar? Önerebileceğiniz beslenme veya önerebileceğiniz yağ yakma egzersizlerinizi bekliyorum (ben hızlı kilo vermek istiyorum ama doğal bir şekilde yani öyle 1 yılda değişim değil de 3 4 ayda olabilir mi?) Bu arada kaslarımın erimesini istemiyorum. Yağ yakmak istiyorum. Edit: 1.80 boy

Son düzenleme:
Selam millet umarım gününüz güzel geçmiştir. Her neyse :) Ben kilo vermek istiyorum. 90 kiloyum, 15 yaşındayım. Sabah 7:00 aç karına koşu akşam koşu yaparsam bu koşular 1 saat falan olursa nasıl olur sizce? 1 aya veya kaç aya 90'dan 70 falan inerim dostlar? Önerebileceğiniz beslenme veya önerebileceğiniz yağ yakma egzersizlerinizi bekliyorum (ben hızlı kilo vermek istiyorum ama doğal bir şekilde yani öyle 1 yılda değişim değil de 3 4 ayda olabilir mi?) Bu arada kaslarımın erimesini istemiyorum. Yağ yakmak istiyorum.
Yağ yakıp kas yapmak istiyorsan gyme başlayabilirsin.

Formül basit, gün içinde yediğinden kalori açığı oluşturmak. İşin büyük bir kısmı yediklerin ile ilgili.

Kas kaybetmek istemiyorsan Protein ağırlıklı beslemeni arttırabilirsin. 90 kiloysan günlük tahmini 170-220gr aralığında protein tüketmen ( 220'ye yaklaşman iyi olur) senin yararına.

Sadece kardio yapmanı da önermem. Kas kaybetmemek hatta biraz da kas kütlesi koymak istiyorsan kaslara hasar vermelisin. Spor salonu ya da evde alet imkanın yoksa kendi ağırlığını kullanarak başlayabilirsin. En basitinden şınav. İnternette bir ton evde aletsiz kendini geliştirme videoları da var.

Ayrıca aç karnına direkt yağdan kaybedeceksin diye bir durum da yok. Spordan sonra besin aldığın gibi vücut depolardan harcamayı keser. Eğer aç karnına spor yapmak seni çok zorlayacaksa aradaki farka değmeyecektir bile yemekten sonra da yapabilirsin.

Selam millet umarım gününüz güzel geçmiştir. Her neyse :) Ben kilo vermek istiyorum. 90 kiloyum, 15 yaşındayım. Sabah 7:00 aç karına koşu akşam koşu yaparsam bu koşular 1 saat falan olursa nasıl olur sizce? 1 aya veya kaç aya 90'dan 70 falan inerim dostlar? Önerebileceğiniz beslenme veya önerebileceğiniz yağ yakma egzersizlerinizi bekliyorum (ben hızlı kilo vermek istiyorum ama doğal bir şekilde yani öyle 1 yılda değişim değil de 3 4 ayda olabilir mi?) Bu arada kaslarımın erimesini istemiyorum. Yağ yakmak istiyorum. Edit: 1.80 boy
Spor (BodyBuilding) + kardiyo + düzgün beslenme

Formül basit, gün içinde yediğinden kalori açığı oluşturmak. İşin büyük bir kısmı yediklerin ile ilgili.

Kas kaybetmek istemiyorsan protein ağırlıklı beslemeni arttırabilirsin. 90 kiloysan günlük tahmini 170-220gr aralığında protein tüketmen ( 220'ye yaklaşman iyi olur) senin yararına.

Sadece kardio yapmanı da önermem. Kas kaybetmemek hatta biraz da kas kütlesi koymak istiyorsan kaslara hasar vermelisin. Spor salonu ya da evde alet imkanın yoksa kendi ağırlığını kullanarak başlayabilirsin. En basitinden şınav. İnternette bir ton evde aletsiz kendini geliştirme videoları da var.

Ayrıca aç karnına direkt yağdan kaybedeceksin diye bir durum da yok. Spordan sonra besin aldığın gibi vücut depolardan harcamayı keser. Eğer aç karnına spor yapmak seni çok zorlayacaksa aradaki farka değmeyecektir bile yemekten sonra da yapabilirsin. N

Ocam maalesef kas yapma kararımı değiştirdim erirsede erisin ne yapalım artık zayıfladıktan sonra başlarız gyme gözden geçirdim güzel buldum aslında yazdığınızı benim 15 yaşım var skinyfat olma imkanım var mı? Ben olmak istemiyorum.

Spor salonunda neden kasların erisinki?
Eğer düzgün beslenirsen ve spor yaparsan kilo verirsin hatta uzun düre düzenli gidersen kas bile yapabilirsin.
arkadaşlar sakin yanlış anladınız gym gitmekte kararında değilim az maz kas yapmıştım onlarda gitmesin die söyledim ama mecbur gitsin yani kilolu hayat yaşanmaz

Bol su iç, ekmeği çok azalt. Şeker, yağ, hazır gıdaları da çok azalt. Hafif tempolu yürüyüşler de yap. Günde en az 5 km veya 40 dk olsun. Bence bu şekilde 1 ayda 6-7 kilo verirsin en az. Ev yemeklerdinden alırsın gerekli kalori ve proteini zaten.

Aç karnına koşu yaparsanız kaslarda erime olur onun yerine her zaman yediğinizi azaltıp üstüne koşu egzersiz veya size ne gibi şeyler uygunsa o hareketleri yapmanız daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı