Kilo vermek kalın derili burnu inceltir mi?

yıldızi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba bir şeyden bahsetmek istiyorum. Burnumun şekli kötü değil ama gıgırdak tarafı bayağı kalın deri var hissedilebiliyor. Şu an 10 15 kilo fazlam var. Spora başlayacağım zaten ama bunu da merak ettim. Kemik kısmında ince deri oluyor zaten ama mesela kıkırdak kısmı bayağı kalın deri. Bu zayıflarsam incelir mi? Bundan 2 sene önce 15 yaşındayken ideal kilomdaydım ve burnum çok kalın değildi. Şu an burun ucum çok kalın derili.

Böyle bir durum yaşayan varsa yanıtlarsa sevinirim.

93 kilodan 66 kiloya düştüm gym yaptım yüzüm güzelleşti ama seninki gibi kalın derili burnum 1 gram değişmedi. Hatta yamuldu bile.

Hocam benim burnum kilo aldıkça derisi kalınlaştı sizin de öyle mi bilmiyorum ama mesela ideal kilomdayken kalın değil di bu kadar kilo aldıkça kalınlaştı. Bildiğiniz derinin altında yağ tabakası var gibi duruyor.

Hocam sorması ayıp Discord veya instanadresiniz var mı? Bu konuları oradan konuşmak daha iyi olur. Burada çoğı şeyi açıklayamam.

Hocam bu aralar YKS'den dolayı sosyal medyalarım yok ama genel olarak spor yapacağım bir de şekeri falan bayağı azaltıcam ekstra başka bir şey yapmayacağım.

Hocam bu aralar YKS'den dolayı sosyal medyalarım yok ama genel olarak spor yapacağım bir de şekeri falan bayağı azaltıcam ekstra başka bir şey yapmayacağım.
Neredeyse hiç şeker yemiyorum ama burnumda değişen bir şey yok. Burnum bana yakışıyor. Büyük ama yüzümün tamamına bakınca küçük duruyor. Orantılı yani. Çok kafana takma. Ergenlikten sonra hiç bakmayacaksın bile. Ergenlikte yüzümüzüm her tarafını milim milim ölçeriz ama büyüyünce gerek bile kalmayacak.

Neredeyse hiç şeker yemiyorum ama burnumda değişen bir şey yok. Burnum bana yakışıyor. Büyük ama yüzümün tamamına bakınca küçük duruyor. Orantılı yani. Çok kafana takma. Ergenlikten sonra hiç bakmayacaksın bile. Ergenlikte yüzümüzüm her tarafını milim milim ölçeriz ama büyüyünce gerek bile kalmayacak.

Yok hocam burnum zaten büyük değil sadece çok kalın derili onun dışında şekli falan kemerli değil yani ama dediğiniz gibi bence ergenlikten sonra burun değil de yüz tam oturur.

Hocam benim burnum kilo aldıkça derisi kalınlaştı sizin de öyle mi bilmiyorum ama mesela ideal kilomdayken kalın değil di bu kadar kilo aldıkça kalınlaştı. Bildiğiniz derinin altında yağ tabakası var gibi duruyor.
Sıkıntı yapma madem daha önce kilon düşükken daha iyiymiş. Yine yap hem kendin görmüş olursun. Ama deri kiloyla kalınlaşan bir şey değil belki büyümeye devam ettiğin içindir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı