Kilolu olmak beni çok üzüyor

Dostlarım selamlar, 15 yaşında boyu 173 kilosu 86.5 olan biriyim ve bu durum beni çok üzüyor ne yapmalıyım? Spor yapmaya yarın başlasam okullar açılana kadar fit olmak istiyorum ne yapmalıyım sizce?

Diyete gir artı olarak body Building başla kardiyo falan çözersin.

İnternetten dumbell sipariş et imkanın varsa, hiit kardiyo + dumbell kas yaparsın ama çok bir şey bekleme adam akıllı ekipman lazım iyi kas yapmak için. Kollarında kasların belirgin olması seni daha fit gösterir ve göbeğinin oluşturduğu şişman görünümü düzeltir.

Sen gördün mü arkadaşı peki de bu kadar emin konuşuyorsun. Boyun önemi yoksa neden 190 kişide 100 kg kötü durmazken 170 kişide kötü duruyor? Ayrıca zayıfsan kızdan saygı göremezsin ondan bundan göremezsin ne alaka? Senin hiç zayıf arkadaşın yok mu veya dışarıda zayıf birini görünce şunun haline bak fasa fiso boş laf mı çeviriyorsun?

Aga manyak misin sen takmissin erkegin kas kutlesi kadindan coktur falan. Kadinlarla ringe mi cikacagiz ya da dinozor mu avlayacagiz hafiz 21. yuzyildayiz gec bu isleri su anda para guctur.

Konu sahibi 70 kiloya falan dus haci. Bosver bu adami fit takil saglikli ol. Ille de birilerini pataklamak isteyen de spor yapsin, nasil dovusulur onu ogrensin 70 kilo da olsa 150 kiloluk adami yere sersin.

Kesinlikle katılıyorum.

Kas kütlesi için düzgün bir şekilde beslenip, sporunu yapması gerekir. Hiç spor yapmadan önceki kas kütlesi yine bir kadına göre fazladır ama 1.70 boya sahip bir erkek 85 kilo olduğu zaman baktığında kas değil, yağ görürsün. 1.73 boya sahip biri için önerilen kilo 69 - 70'dir. 65, o boyda olan kişi için en az olması gereken kilo. Hem herkesin vücut yapısı farklıdır. Tam olması gereken kiloda olup da yapılı görünen bayağı insan var.

Dumbell kilo verdirmez. Kardio çalışırsa metabolizmanı hızlanır ve daha çok yağ eritir.

Hiit kardiyo ile yağları erit, dumbell ile agirlik calis fazla paran yoksa ogrenciysen ve spor salonuna gidemiyorsan. Zaten bu is kol da bitiyor, gobekli adamlar dahi kollar kasli diye fit gorunuyor.
Dumbell kilo verdirmez. Kardio çalışırsa metabolizmanı hızlanır ve daha çok yağ eritir.
Agirlik calismak kilo vermek icin en etkili yontemdir ve ayrica dumbell ile karin kasida yapabilir sadece kol degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…