Kilolu olmak beni çok üzüyor

İnternetten dumbell sipariş et imkanın varsa, hiit kardiyo + dumbell kas yaparsın ama çok bir şey bekleme adam akıllı ekipman lazım iyi kas yapmak için. Kollarında kasların belirgin olması seni daha fit gösterir ve göbeğinin oluşturduğu şişman görünümü düzeltir.

1.73 boy 70 KG çelimsizdir. İstediğin kadar aksini savun. Bu işin boyu moyu yok. Erkek 80 85 kg olabilir. Spor yapmamış olsa bile mutlaka patates olacak anlamına gelmiyor. Adamın yağ ve kas oranını biliyor musun ki oturduğun yerden konusuyorsun. Adamı gördün mü? Vücuduna baktın mı? Erkek hiç spor yapmamış bile olsa, kas oranı kadından zaten yüksektir. Yani boyundan her 10 - 15 kg fazla olan adamı hafızanda patates olarak canlandırma. Zaten de, 80 KG'den düşüksen, boyun 1.70 olsun, ne kızdan ne erkekten saygı göremezsin. Bu budur. Yoksa BMI hesaplamalarını biz de biliyoruz ama gerçek hayatta, kağıt üzerindeki rakamlar geçerli olmuyor. Adam göbeğim fazla yok diyor. Demek ki kas oranı zaten yüksek. Çok takıyorsa birkaç kilo versin ama 70 KG'ye inmesin. 70'e inerse çelimsiz olacaktır.
Sen gördün mü arkadaşı peki de bu kadar emin konuşuyorsun. Boyun önemi yoksa neden 190 kişide 100 kg kötü durmazken 170 kişide kötü duruyor? Ayrıca zayıfsan kızdan saygı göremezsin ondan bundan göremezsin ne alaka? Senin hiç zayıf arkadaşın yok mu veya dışarıda zayıf birini görünce şunun haline bak fasa fiso boş laf mı çeviriyorsun?

Bak ben orada ne diyorum. Erkek 80 85 kiloysa yani boyu 1.70 falan bile olsa, kısa bile olsa, o adamın kiloyu tartıda çeken şey, zaten büyük oranda kastır. Çünkü hiç spor yapmamıs bir erkeğin kas kütlesiyle, kadının kas kütlesi bir değil. Bir kadın eğer ki, 1.70 boya 85 kg olsa, piknik tüpü gibi bir şey olur. Fakat erkek belki hafif bir tümsek şeklinde göbek fakat yine kastır. Yani özetle, o boy ve o kiloda bir erkek obez sayılmaz. BMI hesaplamasına göre gidersen, 1.73 boyda adamın normal kilosu 65 falandır ki, sinek gibi bir adam olur. Tıbbi olarak normal olabilir ama gerçek hayatta çelimsiz güçsüz ve ezik bir vücudu olacaktır.
Aga manyak misin sen takmissin erkegin kas kutlesi kadindan coktur falan. Kadinlarla ringe mi cikacagiz ya da dinozor mu avlayacagiz hafiz 21. yuzyildayiz gec bu isleri su anda para guctur.

Konu sahibi 70 kiloya falan dus haci. Bosver bu adami fit takil saglikli ol. Ille de birilerini pataklamak isteyen de spor yapsin, nasil dovusulur onu ogrensin 70 kilo da olsa 150 kiloluk adami yere sersin.

Aga manyak misin sen takmissin erkegin kas kutlesi kadindan coktur falan. Kadinlarla ringe mi cikacagiz ya da dinozor mu avlayacagiz hafiz 21. yuzyildayiz gec bu isleri su anda para guctur.

Konu sahibi 70 kiloya falan dus haci. Bosver bu adami fit takil saglikli ol. Ille de birilerini pataklamak isteyen de spor yapsin, nasil dovusulur onu ogrensin 70 kilo da olsa 150 kiloluk adami yere sersin.
Kesinlikle katılıyorum.

Bak ben orada ne diyorum. Erkek 80 85 kiloysa yani boyu 1.70 falan bile olsa, kısa bile olsa, o adamın kiloyu tartıda çeken şey, zaten büyük oranda kastır. Çünkü hiç spor yapmamıs bir erkeğin kas kütlesiyle, kadının kas kütlesi bir değil. Bir kadın eğer ki, 1.70 boya 85 kg olsa, piknik tüpü gibi bir şey olur. Fakat erkek belki hafif bir tümsek şeklinde göbek fakat yine kastır. Yani özetle, o boy ve o kiloda bir erkek obez sayılmaz. BMI hesaplamasına göre gidersen, 1.73 boyda adamın normal kilosu 65 falandır ki, sinek gibi bir adam olur.
Kas kütlesi için düzgün bir şekilde beslenip, sporunu yapması gerekir. Hiç spor yapmadan önceki kas kütlesi yine bir kadına göre fazladır ama 1.70 boya sahip bir erkek 85 kilo olduğu zaman baktığında kas değil, yağ görürsün. 1.73 boya sahip biri için önerilen kilo 69 - 70'dir. 65, o boyda olan kişi için en az olması gereken kilo. Hem herkesin vücut yapısı farklıdır. Tam olması gereken kiloda olup da yapılı görünen bayağı insan var.

İnternetten dumbell sipariş et imkanın varsa, hiit kardiyo + dumbell kas yaparsın ama çok bir şey bekleme adam akıllı ekipman lazım iyi kas yapmak için. Kollarında kasların belirgin olması seni daha fit gösterir ve göbeğinin oluşturduğu şişman görünümü düzeltir.

Dumbell kilo verdirmez. Kardio çalışırsa metabolizmanı hızlanır ve daha çok yağ eritir.

Hiit kardiyo ile yağları erit, dumbell ile agirlik calis fazla paran yoksa ogrenciysen ve spor salonuna gidemiyorsan. Zaten bu is kol da bitiyor, gobekli adamlar dahi kollar kasli diye fit gorunuyor.
Dumbell kilo verdirmez. Kardio çalışırsa metabolizmanı hızlanır ve daha çok yağ eritir.
Agirlik calismak kilo vermek icin en etkili yontemdir ve ayrica dumbell ile karin kasida yapabilir sadece kol degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı