OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 6 Mart 2023 #61 246941 dedi: İşte genel oy veren insan profili. İroni olduğunu bile anlamadı. Genişletmek için tıkla... Bence o da ironi yapıyor. Yani umarım yapıyordur...
246941 dedi: İşte genel oy veren insan profili. İroni olduğunu bile anlamadı. Genişletmek için tıkla... Bence o da ironi yapıyor. Yani umarım yapıyordur...
Lychnica0 Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 2.014 Çözümler 5 6 Mart 2023 #62 One Drive dedi: Oy vermeyi düşünmüyorum çünkü sorun siyasetçiler değil, sistem. Sistem değişmeyeceği için ha Tayyip olmuş ha Kılıçtaroğlu, hiç fark etmez. Genişletmek için tıkla... Siyasetçiler düzgün sistem kurmak için buradalar hocam?
One Drive dedi: Oy vermeyi düşünmüyorum çünkü sorun siyasetçiler değil, sistem. Sistem değişmeyeceği için ha Tayyip olmuş ha Kılıçtaroğlu, hiç fark etmez. Genişletmek için tıkla... Siyasetçiler düzgün sistem kurmak için buradalar hocam?
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #63 Ben Erdoğan'a vermeyi düşünüyorum.
Baran0141 Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.560 Çözümler 11 Yer Nordland 6 Mart 2023 #64 Rexie dedi: Ben Erdoğan'a vermeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Neden ?
O One Drive Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 889 6 Mart 2023 #65 Lychnica0 dedi: Siyasetçiler düzgün sistem kurmak için buradalar hocam? Genişletmek için tıkla... Tam tersi, siyasetçilerin derdi düzgün sistem kurmak değil.
Lychnica0 dedi: Siyasetçiler düzgün sistem kurmak için buradalar hocam? Genişletmek için tıkla... Tam tersi, siyasetçilerin derdi düzgün sistem kurmak değil.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.643 Çözümler 5 6 Mart 2023 #66 ZeroTheJackal dedi: Gülenler iyonisttir, siyonisttir haptır müshildir! Genişletmek için tıkla... Bunlar yokluk görmemiş da,
ZeroTheJackal dedi: Gülenler iyonisttir, siyonisttir haptır müshildir! Genişletmek için tıkla... Bunlar yokluk görmemiş da,
DaynusSafa Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 1.504 Çözümler 5 6 Mart 2023 #67 Kemal Kılıçdaroğlu.
ZeroTheJackal Picopat Katılım 20 Şubat 2023 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #68 cxnnorx dedi: Bunlar yokluk görmemiş da, Genişletmek için tıkla... Reis ile devam. Süper güç olacağız Allah'ın izni ile.
cxnnorx dedi: Bunlar yokluk görmemiş da, Genişletmek için tıkla... Reis ile devam. Süper güç olacağız Allah'ın izni ile.
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 6 Mart 2023 #69 One Drive dedi: Tam tersi, siyasetçilerin dersi düzgün sistem kurmak değil. Genişletmek için tıkla... Siyasetçilerin görevi sistemi kurmak değil, korumak olmalı. Baştakiler gibi kafalarına göre sistem kurmak örnek buna.
One Drive dedi: Tam tersi, siyasetçilerin dersi düzgün sistem kurmak değil. Genişletmek için tıkla... Siyasetçilerin görevi sistemi kurmak değil, korumak olmalı. Baştakiler gibi kafalarına göre sistem kurmak örnek buna.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #70 One Drive dedi: Tam tersi, siyasetçilerin dersi düzgün sistem kurmak değil. Genişletmek için tıkla... Çok biliyorsan çık sen aday ol seni seçelim bakalım klavye fedaisi.
One Drive dedi: Tam tersi, siyasetçilerin dersi düzgün sistem kurmak değil. Genişletmek için tıkla... Çok biliyorsan çık sen aday ol seni seçelim bakalım klavye fedaisi.