Kime oy vereceksiniz?

Kime oy vereceksiniz?

  • Erdoğan

    Oy: 49 11,7%
  • Kılıçdaroğlu

    Oy: 181 43,1%
  • İnce

    Oy: 168 40,0%
  • Özdağ

    Oy: 22 5,2%

  • Oy verenlerin toplamı
    420
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oy vermeyi düşünmüyorum çünkü sorun siyasetçiler değil, sistem. Sistem değişmeyeceği için ha Tayyip olmuş ha Kılıçtaroğlu, hiç farketmez.
Sevgili arkadaşım. Oy vermeyerek protesto hakkını kullanabilirsin elbet. Ama kabul etmek lazım, Türkiye 1. dünya ülkesi değil. Yani kimse "aa ne kadar az insan oy kullanmış, birşeyler yapalım" demeyecek. Şu anki durum hoşuna gitmiyorsa mutlaka karşısında kim varsa ona oy vermek gerek. Bir şeylerin değişmeyecek olmasına gerçekten inanıyorsan, yaşamanın da anlamı yok. Yakın zamanda ölmeyi planlamıyorsak (ki böyle birşey yapmayın tabii) değişim şart.
Kk'nın vaatleri güzel. Hepsini gerçekleştiremeyecek belki ama illaki bir kısmını yapacaktır. Bir dahaki seçimde daha iyi vaatler veren birine verirsin oyunu. Adım adım düzelir memleket. Birden olmayacak, adım adım olacak.
Medyada ağlayan troller görmek hoşunuza gitmez mi? Sırf bunu için bile oy verilir.
Umudu kaybetmeyelim. Gelin oy verelim.
 
Kk hadi diyelim kendi isteğiyle gitmedi ki bu da mümkün görünmüyor ama öyle olsa bile adam gelmiş 80 yaşına şurada en fazla kalmış 5-10 yıllık ömrü. Sırf ön yargılar yüzünden kolayını bulsalar AKP'yi seçtirtecekler arkadaş inanamıyorum.

Dostum kk aday olmasını bende istemiyordum da oldu yapacak bir şey yok artık ki mansur ve eko için aday olmamak siyasi karireyi için daha iyi olacak emin ol akpliler kk ye laf atacaklar ekonomi düzelmedi diye.
 
Dostum kk aday olmasını bende istemiyordum da oldu yapacak bir şey yok artık ki mansur ve eko için aday olmamak siyasi karireyi için daha iyi olacak emin ol akpliler kk ye laf atacaklar ekonomi düzelmedi diye.

Herkesin istediği olmuyor. Duruma göre hareket etmek lazım artık.
 
Erdoğan 2018 seçimlerinde bile %52 aldı. Şimdi en kötü döneminde tekrar mı ilk turda alacak?

Kılıçdaroğlu'na olan önyargılardan kaynaklı. Siyasi kariyerini bir başarısızlık olarak görülüyor. Fakat özellikle yaşanan şu son deprem felaketinden ve geçen sene yoğunlaşmış mülteci kaynaklı krizden sonra o kadar oy almasının imkanı olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca Kk'nin evet sürekli kaybetti seçimlerde ama bunun faturasının sadece ona da kesilmesini doğru bulmuyorum. Oy veren halkta suçludur bana göre. Keza ilk tur kazanabilmesi için gerçekten seçime hile karıştırılması lazım. Gidip vatandaşlığı bile bulunmayan mültecilere de oy hakkı falan tanımazsalar o kadar oy alması mümkün değil.
 
İnce yüzde 8-9 civarı alır 2.tura kalamaz yani.

Seçim gününe kadar yaptığı dans unutulur zaten 🤣

Reis varken ınce kim ya? Adam 12'den sonra rahatsız olmayın diye müziği yasakladı. Sırf evinizde rahat edin diye.

Bir şaka yapınca o şakayı 3 4 kere daha yapma şaka sıkıyor artık aynı boş şakayı yapıp durmuşsun.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı