Kiminle çay içmeye çıkmak isterdiniz?

Sohbetinin saracağını, kaynatmayı düşündüğünüz veya tavsiyelerinden ve bilgeliğinden faydalanmak istediğiniz forum üyesini/üyelerini etiketliyoruz.

Sevdiğin üye konuları gibi, 10-15 kişi etiketlemek yok ama. Sevdiğiniz kişiyi etiketleme konusu değil, gerçekten istediğiniz kişileri etiketleyin.

@hadwiger ile havadan sudan sohbet edip kaynatmak için çaya çıkardım.
@Jira hayat ile ilgili tavsiyelerini alıp, bilgeliğinden faydalanmak için çaya çıkardım.
@Recep Baltaş belki teknoloji ile ilgili ondan bir şeyler kaparım düşüncesi ile çaya çıkardım.
@Ali Güngör sinema, filmler/diziler hakkında ve kitaplar hakkında konuşmak için çaya çıkardım.

Peki ya siz forumda kimle çaya çıkmak isterdiniz?
Listede yok ama ben onunla çıkmak isterdim çaya. Belki bir gün çıkarım kim bilir?
 
Ben öncelikle @24099 hocam ile sırf o muhabbeti için çay içerdim. Çok kafa dengi birisi bence. Sonrasında @Finisterre ile beraber bir Life is Strange muhabbetimiz olmaz mıydı be... Hemen çaylar benden bir de bak. :D

Daha sonra Recep hoca ile sırf konuşmak için en azından kafa dengi bir kişiliğe sahip olduğu için oturup bir kahve içerdim ben. Sonra @UBerk, @Emre C ve @Emir M. hocalarımla koyu oyun muhabbetleri ile güzel bir kahve iyi gidebilirdi. Üyelerden ise @Alpha Centauri hocam ile belki de her şeyi konuşabiliriz. Her konuda bilgili olduğunu düşündüğümden dolayı ona tam bir hikaye bulamıyorum ne yazık ki. :)

@Zakramoreas hocam siz olmadan olur mu? Gelin hep beraber içeriz işte. Hiç üzülmeye gerek var mı? Gelin bak size LiS alırım oynarız. :D Nasıl anlaşma? Bence iyi ha? :D

Hocam bakın biz bir ara bu konuyu detaylıca konuşalım. Şu pandemi bitsin kahveler benden bak. :D
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı