Kimse için değerim yok

Daha fazla  
Sınıf değişikliği yapmak zorunda kaldım. Gittiğim sınıfta ilk hafta hem kızlar hem erkekler samimice konuşuyorduk, ortamlarına girmiştim falan. Yanıma gelip sohbet ediyorduk güzel zaman geçiriyorduk. Birden anlamadım herkes soğuk yapmaya başladı yani anlamadığım şu dün samimi konuşuyorduk 1 gün geçti de ne oldu? Hiç neden kimse icin degerim yok. Üzülüyorum.

Olur arada. Aranız herkesle her zaman iyi olacak diye birşey yok. 4 yıllık lise hayatımın son yılında bende yaşadım böyle şeyler. Bir hafta mükemmel giderken diğer hafta kimse yüzüme bakmazdı. Ama ne oluyordu yine samimiyet kazanıyorsunuz.
(Bu bahsettiğim arkadaşlarım 4 yıllık, bir değişim falan olmadı yani. Hatya bazıları 8 yıllık.)

Çoğu insan lise ve üniversitede keyifli zaman geçirebilmek için arkadaşlara ihtiyaç duyar. Bu çok normaldir. Benim lisede sevdiğim 1 insan evladı yoktu. Üniversitede ise ilk gün herkes ortamını yapmıştı, sanki herkes 10 yıldır tanışıyor bir ben yabancıymışım gibiydi. Öğle arasında herkes yemek yemeye, kahve içmeye AVM'lere dağılmışken ben sınıfa geçip annemi, kuzenimi arayıp okumuycağımı söylüyor lanetler okuyordum. Sonra sınıfa benim gibi kimseyle henüz yakınlık kurmamış birisi geldi ve ona Nesquik çikolata uzatarak başladı dostluğumuz. Grubumuz genişledi 3 erkek 2-3 kız oldu. 50 kişilik sınıfın en çok aranan tayfası olduk bir anda. Neyse sana gelecek olursak 1-2 gün kimseye ihtiyacın yokmuş gibi davran (ki var aslında :D). Tek başına takılacaksın ama tek olduğunu çaktırma. İlk başta insanları çekmek için derslerde sağlam not tutabilirsin ya da en basitinden sakız vs. taşı :D Ha önüne bir fırsat çıkarsa da değerlendir kaçırma.

Son düzenleme:
Çoğu insan lise ve üniversitede keyifli zaman geçirebilmek için arkadaşlara ihtiyaç duyar. Bu çok normaldir. Benim lisede sevdiğim 1 insan evladı yoktu. Üniversitede ise ilk gün herkes ortamını yapmıştı, sanki herkes 10 yıldır tanışıyor bir ben yabancıymışım gibiydi. Öğle arasında herkes yemek yemeye, kahve içmeye AVM'lere dağılmışken ben sınıfa geçip annemi, kuzenimi arayıp okumuycağımı söylüyor lanetler okuyordum. Sonra sınıfa benim gibi kimseyle henüz yakınlık kurmamış birisi geldi ve ona nesquik çikolata uzatarak başladı dostluğumuz. Grubumuz genişledi 3 erkek 2-3 kız oldu. 50 kişilik sınıfın en çok aranan tayfası olduk bir anda. Neyse sana gelecek olursak 1-2 gün kimseye ihtiyacın yokmuş gibi davran (ki var aslında :D). Tek başına takılacaksın ama tek olduğunu çaktırma. İlk başta insanları çekmek için derslerde sağlam not tutabilirsin ya da en basitinden sakız vs. taşı :D ha önüne bir fırsat çıkarsa da değerlendir kaçırma.

Size ne kadar teşekkür etsem az. Aklım da yapabileceğim şeyleri bile düşündürdüğünüz için çok sağ olun.

Ben sınıfta sırada tek oturuyom. Kimsenin umurunda olmadığım için ne yaptığım onları ilgilendirmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı