LaraInHell
Hectopat
Yaşım 18 yakında 19 olacağım. Lise bitti herkes dağıldı eski samimiyet de yok kimsede. Eskiden okul yetmezdi WhatsApp'tan konuşurduk 2 saat ayrıyeten. Şimdi öyle olmuyor tabii. Çevremde birkaç arkadaşım var fakat onlarla bile eski samimiyetim yok. Yeni arkadaşlar edinmek gibi bir huyum da yok kimseye güvenemiyorum. Herkes sosyal medya gibi bir çıkmaz çukurun içinde kimse kafasını kaldırıp etrafına bakmıyor. Bakanlar da birbirini ezip ortamın kralı ben olayım kafasında. Yalnızlık daha iyi geliyor bana. Alışığım zaten tek başıma kafamı dinlemeyi seviyorum. Belki bir gün yine eli yüzü düzgün gerçek dostluğu bilen bir kişi çıkar o zaman eskiden olduğu gibi güvenebilirim birilerine.
Benim gibi çok kişi vardır fakat eminim eski samimiyeti özlüyorlardır.
Ben bazen diyorum keşke 2009 zamanlarına dönsem, sabah erkenden akşam ezanına okunana kadar top oynadığımız, bacaklarımız kopana kadar bisiklet sürdüğümüz, teknolojinin bu kadar erişilebilir olmadığı ve samimiyetin olduğu ortam geri gelse diye...
Benim gibi çok kişi vardır fakat eminim eski samimiyeti özlüyorlardır.
Ben bazen diyorum keşke 2009 zamanlarına dönsem, sabah erkenden akşam ezanına okunana kadar top oynadığımız, bacaklarımız kopana kadar bisiklet sürdüğümüz, teknolojinin bu kadar erişilebilir olmadığı ve samimiyetin olduğu ortam geri gelse diye...
Son düzenleyen: Moderatör: