Kimseyi sevmiyorum

Yahu babanın ölüsüne bari saygı duy. Terbiyesizliğin bu kadarı olur.

En yakın zamanda psikiyatriste görünmeni tavsiye ediyorum.
Yahu çocuğun babasını belki bilmiyorsundur. Belki babası hayatında görmek istemeyeceğin bir insan. Gelip bir de terbiyesiz diyorsun. Size ne milletin terbiyesinden?

Yahu çocuğun babasını belki bilmiyorsundur. Belki babası hayatında görmek istemeyeceğin bir insan. Gelip bir de terbiyesiz diyorsun. Size ne milletin terbiyesinden?
Cenazesine 3000 kişi geldi herkes iyi diyor ama herkesde kabul ediyor sinir hastası bi adamdı. Ben anlaşazdım yıldızlarımız hiçbir zaman birleşmedi.

Cenazesine 3000 kişi geldi herkes iyi diyor ama herkeste kabul ediyor sinir hastası bir adamdı. Ben anlaşazdım yıldızlarımız hiçbir zaman birleşmedi.

Boş ver reis ölümlü dünya kimseyi kafana takma istediğin hayatı yaşa ama unutmaki bu dünya diğer dünyanın tarlasıdır. Bir gün ölmek için her gün yaşamak yerine yarın ölücekmiş gibi her anını doya doya yaşa böylece hayattan zevk almaya başlarsın sabah uyandığında bir amacın olsun zamanını boş geçirme.

Abi senin kadar bir şey yaşamadım ama bende çok şey yaşadım sonunda şunu fark ettim, aynı olayları düşünmek bana mutsuzluk harici bir şey katmayacak önüme bakmazsam tökezleyip düşeceğim. Abi insanlara cevap verme görmezden gel bir de müslüman san tavsiyem türbe gez inan çok teşekkür edersin bana.
Eğer ki durumunu düzeltemezsen en kısa zamanda hapishane seni bekler dostum. Burada herkes gelip bir şeyler dese de hiçbir şey fark etmez (forumda psikiyatri yoksa tabii) farklı psikiyatriler dene.

Neden hapishane?

@A 10 Thunderbolt ll olmayan şeyleri olmuş gibi düşünen bir insan. Kimseyi sevmeyen güvenmeyen nefret eden birisi. Delinin tekine denk gelirse ya bunu bıçaklarlar ya da bu birini daha bıçaklar.

İnsanlar zor dönemlerden geçer, bu süreçte bu dedikleriniz yardımcı olmak şurada dursun insanı daha kötü hissettirir. Bu adam deli değil. 😊

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı