Kimseyi sevmiyorum

Başka insanların psikolojisini bozmaya hakkınız yok, 10 saniyelik yazı okudum şok oldum. Ölmüş babanızın arkasından bu tip şeyler hiç doğru ve uygun bir davranış değil. Burası psikiyatr değil. Yazana kadar tedavi olun. Sosyalde açılan konularada sınır konulmalı bence.

Adam psikiriyatriye gittim diyor, hocam öyle babalar varkı cenazesinde toprak atılmaz. Adam ayda yılda bir içimi dökeyim demiş demedik laf komadınız.

Ölmüş babanızın arkasından bu tip şeyler hiç doğru ve uygun bir davranış değil.
Nasıl bir insan olduğunu bilemezsin. Örnek olarak Sinop'ta afedersin ama kızını hamile bırakan da bir baba. Sırf üredi diye bir insana saygı duymak mantıksız. Tabii eğer üstünde hakkı yoksa.

Böyle demeniz bence hiç hoş değil. "Aç halinden yok ne anlar ki."

Kötü bir şey mi söyledim? Ölmüş birinin arkasından saygılı olunmalı dedim, şu an da da siz demediğiniz lafı bırakmadınız.
Nasıl bir insan olduğunu bilemezsin. Örnek olarak Sinop'ta afedersin ama kızını hamile bırakan da bir baba. Sırf üredi diye bir insana saygı duymak mantıksız. Tabii eğer üstünde hakkı yoksa.
Tamam siz haklısınız.

Hocam önerilerime gelecek olursak; bu dünyada birçok kişi çok zor zamanlar geçirmiştir.

Ama yılmamışlardır. Geçmişin o karanlık taraflarını bırakıp, tecrübelerini yanlarına alarak önlerine bir gelecek çizmişlerdir.

Siz de bundan sonra, "Artık geçmiş geçmişte kaldı." diyip yolunuza devam etmeniz gerekir. Kaç yaşınızdasınız, bilmiyorum. Önünüzde bir üniversite sınavı varsa ona çalışabilirsiniz.

Kişisel gelişiminize katkı sağlayacak hobiler, alışkanlıklar vardır. Örneğin, spor. Spor öyle bir aktivitedir ki; insanı dinlendirir, dinç tutar, gençleştirir. Spordayken, düşünceleriniz arınır. Tabii, spor bunlardan sadece biri. Birçok aktivite var.

Yabancı dilinizi geliştirmek, müzikle uğraşmak da size iyi gelebilir. Yazılımı önermedim. Çünkü sosyalliğinize etki edebilir.

Sizin bir an önce mekan değişikliğine, aktivitelere ihtiyacınız var. Kendinizi en iyi siz tanırsınız; en büyük destekçiniz -anneniz hariç- yine sizsinizdir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı