.
Son düzenleme:
E adamın yazdığıda o kapıya çıkıyor. Technopsikomerkezi.netOkudum hocam yanlış anlayarak yazmadım zaten dolaylı yoldan ona çıkıyor kapı ama.
Başka insanların psikolojisini bozmaya hakkınız yok, 10 saniyelik yazı okudum şok oldum. Ölmüş babanızın arkasından bu tip şeyler hiç doğru ve uygun bir davranış değil. Burası psikiyatr değil. Yazana kadar tedavi olun. Sosyalde açılan konularada sınır konulmalı bence.
Nasıl bir insan olduğunu bilemezsin. Örnek olarak Sinop'ta afedersin ama kızını hamile bırakan da bir baba. Sırf üredi diye bir insana saygı duymak mantıksız. Tabii eğer üstünde hakkı yoksa.Ölmüş babanızın arkasından bu tip şeyler hiç doğru ve uygun bir davranış değil.
Böyle demeniz bence hiç hoş değil. "Aç halinden yok ne anlar ki."
Tamam siz haklısınız.Nasıl bir insan olduğunu bilemezsin. Örnek olarak Sinop'ta afedersin ama kızını hamile bırakan da bir baba. Sırf üredi diye bir insana saygı duymak mantıksız. Tabii eğer üstünde hakkı yoksa.
Bu sene başıma gelmeyen kalmadı. Boş boş yargılamayın. Bünyesi kaldırmamış bu arkadaşın ve psikolojik olarak rahatsızlığı oluşmuş."Aç halinden tok ne anlar ki." misali.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.