Kinetix ayakkabı giymeye utanmak

Eski Fransız markası Waikiki olsa herkes giyemezdi zaten bırakın vazgeçmemeyi.
Yaş ile alakalı olabilir. Şimdi bana biri giydiğim kullandığım bir şeyden dolayı laf söylerse geri sokarım o lafları boğazından. Ama küçük yaştaki arkadaşlarda böyle konuşmalar oluyor galiba.
Yaşla ilgili tabii. Küçük yaşlarda böyle marka takıntıları çok doğaldır. Sırf önünde Mavi yazıyor diye 50₺ fazla verebilirler aynı t-shirt’e:)

6 saattir cevap vermediğinize göre şey cevabı falan bekliyordunuz herhalde; "o ayakkabıyı çöpe at ve kredi çekip orijinal bir Nike al, anneni dövmeyi de unutma".

Annem bana sormadan almış.Arkadaşların hepsinde Adidas, Nike, Under Armour var ne yapmam gerekli? Şimdi kinetix mi o kışkırtır falan dalga geçecekler.
Niye dalga geçsinler? Ben kendi isteğimle Nime, Adidas almak varken gidip Lescon, Kinetix ayakkabılar alıp giyiyorum. Ayrıca ayakkabının iyisi kötüsü olmaz. Ayağını koruyan her şey ayakkabıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı