Kingston 480GB A400 vs James Donkey JD 512 M2SSD

Kingston'la JD'nin isimlerinin yan yana getirilmesi bile bence büyük ayıp :)

Bir tarafta Samsung'dan sonra en kaliteli SSD markası var diğer taraftada almayanın alandan daha mutlu olduğu bir marka.

Bende A2000 500 GB ve Hyper X Fury 3D 500GB var.

A2000'i windows ve programlar diğerinide steamdeki oyunlarım için kullanıyorum.

A2000'in test sonuçları geçen gün yapmıştım size fikir verir.

Bende A2000 500 GB ve Hyper X Fury 3D 500GB var.

A2000'in test sonuçları geçen gün yapmıştım size fikir verir.

Hocam yani kısaca A400 yerine 100 TL daha ekleyip almam büyük bir akıllılık olur değil mi? Fiyatının bu kadar uygun olması beni tedirgin eden bir husus sadece 100 TL fark ile aynı markanın ürünü 4 katı yazma ve okuma performansı sunuyor.

Hocam yani kısaca A400 yerine 100 TL daha ekleyip almam büyük bir akıllılık olur değil mi? Fiyatının bu kadar uygun olması beni tedirgin eden bir husus sadece 100 TL fark ile aynı markanın ürünü 4 katı yazma ve okuma performansı sunuyor.
Tabikide. Siz başlıktaki iki SSD için öneri istemişsiniz ama Nvme2'de olur diyorsanız kesinlikle öneririm hatta başlığa yazdığınız SSD'leri tamamen unutun ankartınızda slot varsa.

Tabikide. Siz başlıktaki iki SSD için öneri istemişsiniz ama Nvme2'de olur diyorsanız kesinlikle öneririm hatta başlığa yazdığınız SSD'leri tamamen unutun ankartınızda slot varsa.
Gigabyte B450M S2H Anakartım var M2 ile NVMe farklı slotlarmış sanırım, M2 olduğunu biliyorum ama NVMe2 hakkında bilgim yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı