R
Redburne
Ziyaretçi
Kingston marka olalı böyle bir hakaret işitmemiştir.
500 TL, JD m2 olunca 30 tl daha fedakarlık edebileceğimi düşündüm, Kingston A400 425 TL'ye sipariş verdim şimdi.Max bütçe nedir?
Evet bu baya cazip geldi, JD 512 ile fiyat farkı da 10 TL civarı.Bence siparişi iptal edip buna bakabilrisiniz.
![]()
Kingston A2000 500 GB (SA2000M8/500G) SSD
Kingston A2000 SSD SA2000M8/500G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam yani kısaca A400 yerine 100 TL daha ekleyip almam büyük bir akıllılık olur değil mi? Fiyatının bu kadar uygun olması beni tedirgin eden bir husus sadece 100 TL fark ile aynı markanın ürünü 4 katı yazma ve okuma performansı sunuyor.
Tabikide. Siz başlıktaki iki SSD için öneri istemişsiniz ama Nvme2'de olur diyorsanız kesinlikle öneririm hatta başlığa yazdığınız SSD'leri tamamen unutun ankartınızda slot varsa.Hocam yani kısaca A400 yerine 100 TL daha ekleyip almam büyük bir akıllılık olur değil mi? Fiyatının bu kadar uygun olması beni tedirgin eden bir husus sadece 100 TL fark ile aynı markanın ürünü 4 katı yazma ve okuma performansı sunuyor.
Gigabyte B450M S2H Anakartım var M2 ile NVMe farklı slotlarmış sanırım, M2 olduğunu biliyorum ama NVMe2 hakkında bilgim yok.Tabikide. Siz başlıktaki iki SSD için öneri istemişsiniz ama Nvme2'de olur diyorsanız kesinlikle öneririm hatta başlığa yazdığınız SSD'leri tamamen unutun ankartınızda slot varsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.