Kingston DataTraveler Exodia 32GB USB 3.2

Merhaba, Amazon üzerinden 18 Temmuz 2022 tarihinde 27,99TL'ye aldığım flash bellek bugün elime ulaştı, bu kadar uzun sürmesinin sebebi hem benim dikkatsizliğim, biraz da AGT kargo yüzünden oldu :D
Flash belleği alırken indirimin yaklaşık 8 dakikalık bir süresi kalmıştı, bu yüzden aceleyle belleği almaya çalışırken adres kısmına sokağı girmeyi unuttum. Kargo ertesi gün oturduğum ile geldi, fakat sokak olmadığı için teslim edilemedi. Teslim edilemedikten 2 gün sonra arayıp adres güncelletip sokağı ekledik. Fakat yine gelmedi, tekrar aradık yine adres güncellediler. Bundan sonra yaklaşık 1 hafta geçti, 28 Temmuz tarihinde telefona kargonuz teslim edilmiştir adlı bir SMS geldi fakat bana kargo vs. gelmemişti, üstünden neredeyse 1 hafta geçtiği için geri gider diye ümidi kesmiştim fakat geri gitmemiş, 1 gün önce (8 Ağustos 2022) Kargo şirketini tekrar aradık bize teslim edilmediğini söyledik, kontrol ettiler kuryeyi aradılar ve bize gelen cevap flash belleğin kutusunun küçük olduğu için arabanın koltuğunun arasına kaçtığı, bu sebeple bize teslim edilemediği oldu :D Yarın teslim edeceğiz dediler ve konuşma bitti. Ertesi günde söylediğim gibi flash bellek geldi.
Öncelikle tasarımından başlamak istiyorum, tasarım bana gayet güzel geldi, kapaklı olması vb güzel ama hızı USB 3.2'ye göre az, flash belleği teslim aldığım gibi CrystalDiskMark üzerinden test yaptım ve sonuç bu şekilde. 240MB'lik bir videoyu yaklaşık 12.5MB/S hızla atıyor. Genellikle format gibi yerlerde kullanacağım için benim için pek sıkıntı değil :D Bu devirde zaten 28TL'ye 32GB bir flash bellek bulmak çok zor. Fakat şu an en az fiyatı 90TL, bu fiyata ben olsam almazdım. İleride güncelleme yaparım, şimdilik bu kadar aklıma geldi :D iyi sosyaller.
 

Dosya Ekleri

  • 1660057711831.png
    1660057711831.png
    26,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:

Geri
Yukarı