Kingston KC600 512 GB 600 TL!

SSD ihtiyacı olanlar kaçırmasın, az önce forumda açılmış bir konuda gördüm, benim bile alasım geldi resmen. Kısaca 860 EVO ayarında bir SSD ancak detaylı bilgi için;
Hazırladığım konuya bakabilirsiniz.
sağolun hocam.
 
@Lycus Denetleme yok ondan dolayı rahatlıkla yapabiliyorlar. Ülkede bir şeylerin düzgün gidebilmesi için en baştan düzelmemiz gerek. Düşün bu durum buradaki ufak bir konuya bile olanak sağlıyor.

@FalconBey 5 yıl güzel bir süreymiş. Acaba neden 5 yıl? Ben 6 yıl dese almayı düşünüyordum aslında.(!)
5 Yıl Kingston'un kendi orijinal garanti süresi. Bunlardan bir şey almayın. ENC'nin telefon numarasına ulaştım ama dava falan etsek çözüm olur mu?

Yeni 256 GB SSD satışına başlamış hem Amazon hem N11 üzerinde, insanlara yalan atmakla meşguldur bence :D
Sizin iade süreciniz onaylandı mı? Benim hâlâ talep olarak bekliyor. Paramı da kullanamıyorum.
 
İşi kılıfına uydurma işini iyi beceriyor arkadaş. Bir nevi garantisi benim diyor yani ithalatçı garantili ancak ürünleri sahte, güzel bir ek yapıp N11 ile paylaşmayı düşünüyorum ürünü satın almadığım halde bu usulsüzlüğe kafayı taktım.

Doğrulanmuş buradan bile anlayabilirsiniz yazmayı bilmiyor :)

5 yıl Kingston'un kendi orijinal garanti süresi. Bunlardan bir şey almayın. Enc'nin telefon numarasına ulaştım ama dava falan etsek çözüm olur mu?

Sizin iade süreciniz onaylandı mı? Benim hâlâ talep olarak bekliyor. Paramı da kullanamıyorum.

Tabii ki olur bilişim suçlarına bir yaz ayrıca bir de tüketici hakem heyetine şansımı denerim dersen cimerede yaz.
 
Ne kadar beğensemde soğudum modelden. (gerçi modelin kabahati yok satıcılar yoruyor ) Samsung 870 EVO alacağım ama güvenilir satıcı nasıl bulunur?
 
N11 hala bu mağazaya nasıl izin veriyor anlamadım. Yorumları da çok üzücü. Adamlar çakma olduğunu bile bilmiyor.
 
Son düzenleme:
@SwishTTT Adamlar inada binmiş. Aldıkları yan sanayi ürünleri illa birine kitleleyecek. Bu nasıl bir hırstır yahu? Amazon canlı desteğine şikayet edelim bence ilanı. Belki ilgilenirler. Ben bağlanıyorum, benimle beraber 3-4 kişi daha bağlanırsa dikkate alırlar. Ben başkalarının da bağlanıp şikayet edeceğini bildireceğim kendilerine.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı