Kingston SSD sağlığı kötü görünüyor

ardaozalp74

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşımdan bir yıl öncesinde aldıgım Kingston SSD'im gayet tıkırında çalışıyor. 2 gün önce sağlık uygulaması yükledim ve baktım %19 gösteriyor. Hard diskim 8 yıllık ve %100.

Ben anlamadım bu işi. Bir de 2 günlük ömrü kaldı yazıyordu ama geçti 2 gün ve bir şey olmadı. Arkadaş bozuk diye vermişti, ben biçimlendirdim ve kullanmaya başladım. Acaba neden öyle dedi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımdan bir yıl öncesinde aldıgım Kingston SSD'im gayet tıkırında çalışıyor. 2 gün önce sağlık uygulaması yükledim ve baktım %19 gösteriyor. Hard diskim 8 yıllık ve %100.

Ben anlamadım bu işi. Bir de 2 günlük ömrü kaldı yazıyordu ama geçti 2 gün ve bir şey olmadı. Arkadaş bozuk diye vermişti, ben biçimlendirdim ve kullanmaya başladım. Acaba neden öyle dedi?

Low Level Format ile Disk'i fabrika ayarlarında sıfırlama yapın, arkadaşınızın dediği gibi ömrü bitmiş.

Ssdiye Low Level Format yapmamı istemiştiniz bu zararlı bir işlem değil mi internette HDD'ye yapılıyor hep?

Biraz geç cevap oldu kusura bakmayın.
Evet YouTube'da Receb baltaş ve Ali Güngör'ün karşılaştırma videosunu izleyerek anlayabilirsiniz ne demek istediğimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı