Kioxia Exceria G2 1TB alınır mı?

Memory Card

Picopat
1TB, DRAM'i olan, M.2 NVMe SSD önerisi yapar mısınız? Şimdilik portable olarak (kutulu) kullanım yapacağım.
Sanırım minimum alınabilecek bu var: Kioxia Exceria G2 1TB M.2 SSD
Bunu alırsam kutusuydu falan derken 2500TL gider diye düşünüyorum. Bütçemi artırabilirim duruma göre. Kalite fiyattan biraz daha öncelik benim için. Daha iyi bir öneriniz var mı?

1TB, DRAM'i olan, M.2 NVMe SSD önerisi yapar mısınız? Şimdilik portable olarak (kutulu) kullanım yapacağım.
Sanırım minimum alınabilecek bu var: Kioxia Exceria G2 1TB M.2 SSD.
Bunu alırsam kutusuydu falan derken 2500TL gider diye düşünüyorum. Bütçemi artırabilirim duruma göre. Kalite fiyattan biraz daha öncelik benim için. Daha iyi bir öneriniz var mı?

Kingston 1TB SSD öneririm güzel bir SSD.
6000 MB okuma 4000 MB yazma hızı var gayet yeterli ayrıca 2159 TL.

Son düzenleme:
Hocam 500gb'lik Kioxia g2 modelini kullanıyorum, üreticinin iddia ettiği değerleri aynen alabiliyorum, sıcaklık ortalama 35-40 derecelerde geziniyor. Tavsiyem Kingston KC3000 olur fiyatına göre piyasanın en iyi modellerinden.

Kingston 1TB SSD öneririm güzel bir SSD.
6000 MB okuma 4000 MB yazma hızı var gayet yeterli ayrıca 2159 TL.
Fiyatını beğendim ama bu siteyi bilmiyorum. Sorun yaşarsam yardımcı olurlar mı, garanti vb. konularda?
Bu da güzelmiş. Hepsiburada'nın satıcı olması hoş. Hem de sanırım PCIe 4.0 değil mi?
Hocam 500gb'lik Kioxia g2 modelini kullanıyorum, üreticinin iddia ettiği değerleri aynen alabiliyorum, sıcaklık ortalama 35-40 derecelerde geziniyor. Tavsiyem Kingston KC3000 olur fiyatına göre piyasanın en iyi modellerinden.
Hepsiburada fiyatı 3.580,00 TL. Bu fiyata değer mi?
Bütçeyi nereye kadar çıkartacağınıza bağlı ama Netac N950E PRO iyi bir alternatif olabilir. DRAM istediğiniz için söylüyorum.
Bu markaya pek sıcak bakamadım ancak net bir dayanağım yok. Ayrıca bu modelin satıldığı sayfalar bilindik değil gibi. Başka öneriniz varsa olabilir. Fiyat olarak ise yani çok da çıkmaya gerek yok bence 3500TL civarından yukarıya. Sonuçta normal kullanıcıyım.

Fiyatını beğendim ama bu siteyi bilmiyorum. Sorun yaşarsam yardımcı olurlar mı, garanti vb. konularda?

Bu da güzelmiş. Hepsiburada'nın satıcı olması hoş. Hem de sanırım PCI-e 4.0 değil mi?

Hepsiburada fiyatı 3.580, 00 TL. Bu fiyata değer mi?

Bu markaya pek sıcak bakamadım ancak net bir dayanağım yok. Ayrıca bu modelin satıldığı sayfalar bilindik değil gibi. Başka öneriniz varsa olabilir. Fiyat olarak ise yani çok da çıkmaya gerek yok bence 3500TL civarından yukarıya. Sonuçta normal kullanıcıyım.

Bildiğim kadarıyla Sinerji bilgisayar güvenilir bir firma ve hatta yayıncılarla anlaşıp hazır sistem falan satıyorlardı yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

Bildiğim kadarıyla Sinerji bilgisayar güvenilir bir firma ve hatta yayıncılarla anlaşıp hazır sistem falan satıyorlardı yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Hocam önerdiğiniz SSD'nin fiyatı nasıl bu kadar uygun? Mesela yukarıda bir arkadaş Kingston KC3000 önermiş fiyatı 3.580,00 TL. Kingston KC3000 Yorumunuzu alabilir miyim?

Hocam önerdiğiniz SSD'nin fiyatı nasıl bu kadar uygun? Mesela yukarıda bir arkadaş Kingston KC3000 önermiş fiyatı 3.580,00 TL. Kingston KC3000 Yorumunuzu alabilir miyim?
Şöyle ki benim önerdiğim Kingston 1TB SSD 6000Mb/s okuma, 4000Mb/s yazma hızına sahip.

Arkadaşın önerdiği Kingston KC3000 7000Mb/s okuma, 6000Mb/s yazma hızına sahip.

Dolayısıyla arkadaşın önerdiği SSD daha iyi olup daha yüksek fiyatlı, benim önerdiğim SSD ise arkadaşın önerdiği SSD’den daha düşük okuma-yazma hızlarına sahip ve bu yüzden fiyatı daha uygun fakat ben önerdiğim SSD’yi gayet yeterli buluyorum. Tercih tabiiki size kalıyor, eğer bütçeniz yetiyorsa arkadaşın önerdiği SSD modeline yönelebilirsiniz.

İyi günler dilerim.

Bu da güzelmiş. Hepsiburada'nın satıcı olması hoş. Hem de sanırım PCIe 4.0 değil mi?

Hepsiburada fiyatı 3.580,00 TL. Bu fiyata değer mi?

Evet PCIe 4.0, anakartınız destekliyorsa 7300/6400 mb/s hızı sorunsuz alıyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı