Kırık ekranlı iPhone 5s'i bilgisayara yansıtmak

Cihan Koca

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar, iPhone 5s kullanıyorum ve ekran namına telefonda hiçbir şey kalmadı direkt olarak bataryayı falan görüyorum. Yeni telefon alacağım içinde tamir ettirmek istemiyorum. Telefondaki dosyaları kurtarmak ve en azından yeni telefonumu alana kadar telefonun ekranını bilgisayarıma yansıtmak istiyorum. Nasıl yapabilirim bilen var mı acaba? (bir çok uygulamaya baktım fakat telefondan hiç bir şeyi yönetemediğim için olmadı) (bu arada telefon hala çalışıyor sabahtan beri alarmım çalıp duruyor tuş kilidi yapıp ertelemekten başka bir şey yapamıyorum)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhabalar, iPhone 5s kullanıyorum ve ekran namına telefonda hiçbir şey kalmadı direkt olarak bataryayı falan görüyorum. Yeni telefon alacağım içinde tamir ettirmek istemiyorum. Telefondaki dosyaları kurtarmak ve en azından yeni telefonumu alana kadar telefonun ekranını bilgisayarıma yansıtmak istiyorum. Nasıl yapabilirim bilen var mı acaba? (bir çok uygulamaya baktım fakat telefondan hiç bir şeyi yönetemediğim için olmadı) (bu arada telefon hala çalışıyor sabahtan beri alarmım çalıp duruyor tuş kilidi yapıp ertelemekten başka bir şey yapamıyorum)

[BGCOLOR=transparent]Ekran olmadığı için hiç bi şekilde yansıtamazsın bi yere tek yapabileceğin şey iTunes’a bağlayıp yedeklemek yeni telefon alırsan da iPhone alırsan yedeklerini tekrar kurabilirsin. [/BGCOLOR]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı