Kırık kemik yanlış mı kaynadı?

bugraylmaz

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500f

Gigabayte Windforce RTX 4070 Super

MSİ PRO A620M-E

Crucial PRO 2x16 GB 32 GB DDR5 CL48 RAM

Crucial 1 TB P3 Plus

Zalman ALPHA2 A24 WHİTE

Thermaltake S200 TG 650W 80+ ARGB
Ya bugün alçıyı çıkardılar. Bu yamukluk ne? Doktor bakmamış bile sanki. Yanlış kaynamış değil mi?

IMG_20250731_181030~2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yıllar önce kolum kırıldı çocukken yanlış kaynadı. Beni bir odaya aldılar bayağı acıtırlar kolu mu hastaneyi inlettim ama korkmayın şu an gayet sağlıklıyım.
Benim kırık çok değişik. Geçen haftaki röntgende gayet yerindeydi. Ameliyat olacağım yüksek ihtimalle. Ve en iyisi de bu yaz tatili de boşa gitti 😞. Ve oyun oynuyor musun kırıldıktan sonra aim inde kaybolma veya kötüleşme oldumu?
Hocam adam ne sormuş siz ne anlatıyorsunuz
Sizce de yamuk değilmi?

Hocam adam ne sormuş siz ne anlatıyorsunuz
Sizce de yamuk değilmi?

Benim kırık çok değişik. Geçen haftaki röntgende gayet yerindeydi. Ameliyat olacağım yüksek ihtimalle. Ve en iyisi de bu yaz tatili de boşa gitti 😞.

Sizce de yamuk değilmi?

Sizce de yamuk değilmi?
Garip ama bencede yamuk. Fakat böyle konuyu burada açmak yerine doktora başvurun herkes kafasına göre söyler burada kafanızı bulandırmayın

Garip ama bencede yamuk. Fakat böyle konuyu burada açmak yerine doktora başvurun herkes kafasına göre söyler burada kafanızı bulandırmayın
Doktora zaten başvurdum. TR doktorları hiçbirşeyi takmıyorlar. Bugün bakan doktor yamuk olduğunu gördü ve bişey demedi. İnanılmaz birşey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı