Kırık pimli switch nasıl çıkartılır?

Ben de bazılarının kuzey yönündeki pimini kırdım nasıl çıkardın dersen üst ve alttaki pimi sıkıştırdım çektim.

Ben de bazılarının kuzey yönündeki pimini kırdım nasıl çıkardın dersen üst ve alttaki pimi sıkıştırdım çektim.
İtiraf edeyim bayağı sert çekmiştim bir şekilde çıkardım.

Oralarda bosluk yok klavyeye tam oturuyor.
Siz bir iletisime gecin belki para iadesi yaparlar.
Hocam emin misiniz? Switchlerin dört yanı da çukur sadece kuzey güneyde pim var diğer yan tarafları boş ama o çıkarma aparatın ucu giriyor. Zaten sizde o boşluğa bıçak ucu sokarak çıkarmayı denemiyor musunuz?

Ben bunu sizden gorup denedim klavyeyi ve switchi cizip durdu bende biraktim. Her klavye de kolay cikmiyor bazilari cok sert oluyor.

İlginç, bizim evde 3 tane Z11 var hepsini bahsettiğim gibi çıkarabiliyordum. Neyse sağlık olsun, belki benimkiler o kadar sert değildir.

@Monarch Leviathan hocam tuş basmama gibi bir durumda bir arkadaşa yardımcı olmuştu,şimdi arkadaş bedavaya x tuşu basmayan bir klavye kullanıyor,klavyeyi göndermeden para iadesi alabiliyorsunuz sanırım.

Kang whitelar gelince deneyeceğim onu.
Yanında yedek switchleri yok mu onları takıp deneyin çalışıyor veya switch yerine oturuyor mu? Eğer oturusa ve tekrar çıkaramazsanız sorumluluk kabul etmiyorum :D Dediğiniz gibi çözümü varsa çok iyi olur iki tuşum çalışmıyor çünkü. Birde önemli tuşlar soru işareti ve virgül.
@Monarch Leviathan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı