Kırık pimli switch nasıl çıkartılır?

Tam tersi bana Z87 cok kalitesiz geldi, switch sokmeye calisiyorum kuzey tarafindaki o iceri dogru itilen pim tuttugum demirden kaciyor ben de switchin disardaki seffaf yerinden cikartmak zorunda kaldim ama sukur zarar vermedi.

Yani bende tam tersi Z87 de aparatı sokup çektiğim gibi çıkıyor. Hani baskı uygulamama bile gerek kalmıyor. Ama bu Z686 illallah ettirdi yerinden kıpırdamıyor.

Bunlar tatlı dilden anlamıyor, ben girişiyorum. Ölü ve yaralı sayısını yazarım en son.

Hocam kuzey güney tarafından değil de doğu batı tarafında da boşluk var. Oradan çekmeyi deneseniz mi :D büyük ihtimal switchlerin kitlenmesini sağlayan pimlerin başı sıyırır zorlayıp çıkarttığınız için fakat amaca ulaşırsınız. Şimdi benim tuş bozuk olduğu için iade etme ihtimaline karşı zorlamak istemiyorum o kadar.

Z11 switchlerini sökerken 8 tanesinin kuzey yönündeki pimini kırdım, çıkartamiyorum, ne yapmalıyım?
@Zelrael @pawEn @382019 @Hyperciaa

Size nasıl kırmadan çıkardığımı daha önce anlatmıştım sanki. Bıçakla kenarından kanırtarak çıkarmayı deneyin switchleri. Bir taraftan iki köşesini diğer taraftan tek köşesini kanırtacaksınız.

Hocam kuzey güney tarafından değil de doğu batı tarafında da boşluk var. Oradan çekmeyi deneseniz mi :D büyük ihtimal switchlerin kitlenmesini sağlayan pimlerin başı sıyırır zorlayıp çıkarttığınız için fakat amaca ulaşırsınız. Şimdi benim tuş bozuk olduğu için iade etme ihtimaline karşı zorlamak istemiyorum o kadar.

Oralarda bosluk yok klavyeye tam oturuyor.
Siz bir iletisime gecin belki para iadesi yaparlar.

@Monarch Leviathan hocam tuş basmama gibi bir durumda bir arkadaşa yardımcı olmuştu,şimdi arkadaş bedavaya x tuşu basmayan bir klavye kullanıyor,klavyeyi göndermeden para iadesi alabiliyorsunuz sanırım.

Tekrar switch takılabiliyor mu hocam önemli olan o :D
Kang whitelar gelince deneyeceğim onu.

Size nasıl kırmadan çıkardığımı daha önce anlatmıştım sanki. Bıçakla kenarından kanırtarak çıkarmayı deneyin switchleri. Bir taraftan iki kçşesini diğer taraftan tek köşesini kanırtacaksınız.

Ben bunu sizden gorup denedim klavyeyi ve switchi cizip durdu bende biraktim. Her klavye de kolay cikmiyor bazilari cok sert oluyor.

Size nasıl kırmadan çıkardığımı daha önce anlatmıştım sanki. Bıçakla kenarından kanırtarak çıkarmayı deneyin switchleri. Bir taraftan iki köşesini diğer taraftan tek köşesini kanırtacaksınız.
Evdeki meyve bıçağını soktum da ucu kırılacak gibi oldu,denemedim.Kanit olarak atarım meyve bıçağını 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı